maanantai 23. maaliskuuta 2015

Roopen myynti-ilmoitus

.... onneksi vaan leikkimielinen ;)

Olen älyttömän kiinnostunut hevosten myynti-ilmoituksista ja paljon niitä tulee facebookissa selailtua  ihan mielenkiinnosta (ja juu, meille ei enää yhtään lisää hevosia ole tulossa!) Tässä vaihteeksi sairastellessa sain ideaksi naputella omista hepoista myynti-ilmoitukset, vaikkei ne kyllä tosiaankaan ole myyntiin tulossa!


MYYDÄÄN 5-vuotias sh-ruuna Murun Roope. Säkä n. 150cm. Ajo-opetettu ja säännöllisesti ajettu harrastelumielessä, toimii moitteetta. Perusratsukoulutettu, osaa noin HeC asiat, laadukas laukka, mutta vaatii vielä voimaa. Hypätty vähän pieniä, kaipaa vielä paljon toistoja esteillä. Maastoiltu paljon yksin ja kaverin kanssa, ei pelkää turhia, mutta voi säpsyä vielä autoja ja isompia koneita. Perushoitotoimenpiteet onnistuu, hyvä kengittää ja eläinlääkärinkin hoitaa (mm. raspattu ilman rauhoitusta). Ollut kengättä 4-vuotiaaksi saakka, joten hyvillä pohjilla pärjää myös niin. Laiduntanut kesät ongelmitta, tarhannut aina orilaumassa.


Kilpaillut 4-vuotiaana koulua HeD ja HeC-tasolla ja yhdet estekisat 30cm clear round. Tästä tulevaisuuden pikkukisoihin kiva harrastekaveri. Matkustaa kivasti tilavassa kopissa, pienissä kopeissa vähän ahdistuu (ei välttämättä siis tule kyytiin sellaiseen).


Ruunattu myöhään (5.12.2013), joten hieman orimaisia piirteitä vieraissapaikoissa, lähinnä vain yli-innokas ja turhan touhukas, tasoittunee ajan ja kokemuksen myötä. Herkkämahainen, joten vaatii laadukkaan KUIVAN heinän.

Ollut samalla omistajalla vieroituksesta lähtien, ollut aina terve. Mukaan varusteet, eli satula, suitsia, loimia, suojia..

Ei kommentteja: