maanantai 4. helmikuuta 2013

LINKKAA BLOGISI !


Olen harvinaisen tylsistynyt tämänhetkiseen lukulistaani ja kaipailisinkin uutta luettavaa. Siispä tehtävä teille uusille sekä vanhoille lukijoille, linkatkaa bloginne !

Kriteerejä ei ole, mutta ehdottomasti plussaa saa:
+ Varsoista, nuorista hevosista, yms kouluttamisesta
+ Suuret, hyvälaatuiset kuvat
+ Suhteellisen tiheä postaustahti
+ Suomenhevonen pääroolissa !
+ Kouluratsastusta....
 Mutta kuten jo sanottu, kaikki blogit kelpaa ja kaikki käyn läpi !

Jottei homma mene liian helpoksi, laitetaan pieni hankaluus. Jotta käyn tutustumassa blogiisi, sinun täytyy muutamalla sanasella kommentoida blogiani, sen ulkoasua, kuvia, hevosia, tekstejä... Mitä vain!

Muutamasta parhaasta blogista kirjoittelen mielipiteeni sitten tänne. Aikaa on tasan viikko, eli ensi viikon maanantaina sitten :) !

[myös te, joiden lukija olen jo, linkatkaa vain bloginne!]

26 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Pidän blogistasi, koska päivität sitä melko usein ja hevoskalusto koostuu melkein saman ikäisistä ja kokoisista kavereista. Ulkoasu on myös sopivan simppeli ilman mitään ihmeellisyyksiä. Kirjoitat myös sopivan lyhyesti ja kuvia on juuri sopivasti. Lisäksi Roope on komea nuorukainen. :)

Tässä omani - täytetään kaikki kriteeerit, vaikka itse sanonkin. ;)
http://m4rtzu.blogspot.fi/

Amanda kirjoitti...

http://once-inawhile.blogspot.fi/

Mukana pyörii viimekesänen shettisorivarsa, vaikka pääosassa onkin mun eestinhevonen :)

Sun blogissa on tarpeeks tiheä postaustahti, kuvat on kivoja, ulkoasu on aina selkeä ja yksinkertasen siisti, aloin itseasiassa alunperin lukemaan sen takia kun torsti on niin söpö :D tykkään sun blogisat hirveesti!

Tiia kirjoitti...

http://duokusolo.blogspot.com/

Tykkään siun blogista koska TORSTI :3 okei on roopeki iha jees..
Mut kirjotat asiallisesti ja melko yksityiskohtaisesti joka on iso plussa :)

Henna kirjoitti...

http://hhevostarinoita.blogspot.fi

Pääroolissa 15v koulutuupparityttö, 15v sh tamma ja 1 v risteytystammavarsa:)

Ja sitten muutama sananen sinun blogistasi:)
Löysin tämän blogin vasta äskettäin, mutta tykästyin tähän heti ensisilmäyksellä! Kuvat ovat laadukkaita, postausten sisältö on hyvä. Blogisi ulkoasu on hienosti toteutettu, ja tottakai blogin päätähdet ovat suloisia :3 Juurikin suosikkirotujani.

Jojo kirjoitti...

lv-prinssi.blogspot.fi
Miusta siu blogi on tosi mielenkiintone, ja mie tykkään lukee sitä, varsinki sillon ku kerrot Roopesta, itelläki on tuo ratsun koulutus vielä vaiheessa.. Tosin eri lähtökohdatkin miulla on.
Siu blogi on yksinkertane, ja tosi siisti, eikä kauaa tarvii zumbailla et löytää mitä ettii (:

Sofia kirjoitti...

http://soffenblog.blogspot.com/

Blogini kertoo oikeastaan minun talleilustani epävirallisella ratsastustkoululla. Siellä ratsastan useimmiten Tixi nimisellä russponitamma tai Ooppeli nimisellä shetlanninponiruunalla. Mukana myös sh-t Roosa, lv-t Ponita, lv-r Lari (joka opettelee ratsunuraa ja siitäkin tulossa postausta), sh-r Sälli, lv-r Costa, shet-r Lassi.

Pidän blogistasi, koska on kiva lukea, kun koulutat Roopea ja Torstia. Roope on hieno ja komea hevonen. Torsti on supersöpö poni :3

Blogisi on yksi parhaista! Ulkoasu on siisti ja yksinkertainen. Mahtava blogi! :)

Oho, Tulipas pitkä kommentti :D

Ps. Tässä minun toinen blogi, jossa ei ole yhtään hevosjuttuja:
http://soffenblogiii.blogspot.com/

minna. kirjoitti...

http://boniope.blogspot.fi
9v shettisruunan touhuiluja, seassa pyörii myös "vierailevia tähtösiä" :-)

Ihan ekana siun blogissa tykästyin noihin poneihin - ovat vaan niin symppiksiä! Blogissa on mukava ulkoasu ja tunnelma, kirjoituksia on mukava lukea ja postauksia tulee mielestäni tarpeeksi usein. Oikein mukava ja pirtsakka blogi!

Laura kirjoitti...

Heippa!

http://tummathummat.blogspot.fi/

Tässä minun suht tuore blogini. Kirjoittelen 19v suokkitamman, sen 1v varsan ja 23v shettiksen arjesta. Tarkoituksena on postailla vähän tiheämpään tahtiin, mutta tällä hetkellä on ollut kaikenmaailman kiireitä, joten kerta viikkoon on tullut tekstiä. Kuvien laatu paranee, jahka saan keväämmällä ostettua uuden kameran!

Itse olen tykästynyt sinun blogiin, koska hevosesi ovat nuoria ja koulutus vaiheessa. Edistymisestä on mukava lukea oman varsan tulevaisuutta ajatellen.

Ulkoasu on selkeä, kuten monet taisivatkin jo todeta ja kirjoitat sopivan usein.

Kuvat ovat kivoja ja Roope on komea! ;)

Hanna kirjoitti...

http://karvaotuksia.blogspot.fi

Oma blogini kertoo 26-vuotiaasta lämminveriruunasta & alle vuoden ikäisestä shetlanninponiorista. Lämminveriseni kanssa harrastellaan puskailua (silloin tällöin kärrytelläänkin) ja tuon shettisvarsan kanssa yritetään opetella kaikenlaista uutta jännää ja tarkoitus olisi ruveta harrastamaan poniagilityä (siis ihan kotioloissa luultavimmin vaan) ja myöskin ajolle opetus on tarkoitus :)

Sitten teidän blogista:

Pidän blogistasi tosi paljon, koska kirjoitat sopivan usein ja mielenkiintoista tekstiä, lisäksi blogisi ulkoasu on tosi siisti.

Ja hevostesi kuulumisia on tosi kiinnostavaa seurailla ja etenkin sen takia, kun ne ovat vielä nuoria ja kun itseltäkin löytyy tuollainen nuorukainen :)

AnnemariKo kirjoitti...

http://pusikkoratsastaja.blogspot.fi/

Siinä siis ic-Tahvon blogi. No, plussat eivät ihan toteudu muuta kuin tiuhan postaustahdin kohdalla.. Kuvia on nyt viime aikoina laitettu vähemmän elektroniikan kiukutellessa..

Blogissasi tykkään siitä, että kuvia ei ole vain yksi tai kaksi vaan monen monta samastakin tilanteesta tai harjoituksesta.
Mikään ei kyllä voita Torstin ajopuuhia! Ihana. :)

Jessi kirjoitti...

Tämä taitaa olla kohtalaisen tuttu juttu jo, mutta laitetaan nyt kuitenkin. :-D
Kavioiden kopsetta & koparoiden naksetta

Roopea olen stalkannut jo ennen blogiin törmäämistä Petsiessä. Etenkin sen jälkeen, kun omiin kuvioihin asteli vuotta nuorempi putte, on Roopen kuulumiset kiinnostaneet paljon. Ja aina vain parani, kun Torsti tuli tätä blogiä tähdittämään, tuosta ei poni enää hurmaavammaksi muutu. :-D

Lisäplussaa kivoista kuvista, tämä on yksi minun suosikkiblogeistani! :-)

Oona kirjoitti...

Pidän blogisi erilaisuudesta, nuoret heppasi ovat ihan huippuja :) Postaukset ovat mielenkiintoisia ja heppojen kehitystä on kiva seurata. Teksteissä voisi olla vielä enemmän tekstiäkin, kun lukisin kyllä mielellään sellaista pohtivaakin tekstiä :) Ja sellaista tarkempaa kuvailua olisi kiva välillä kuulla.
Kuvat ovat hyviä ja ulkoasu on sopivan rauhallinen.

http://ablemajor.blogspot.fi/

janette kirjoitti...

http://morrinmaailma.blogspot.fi/
Kertoo kahdesta poika hevosta ja kahdesta poika koirasta :)ja muustakin välillä.

Sinun blogisi ulkoasu on todella kiva aina,kuvat ovat hienoja ja hyvälaatuisia :) Tykkään seurailla tätä koska haluan nähä miten roope kehittyy ! onhan torstikin hyvin söpö ;) Kirjoitat kivoja tekstejä monipuolisesti.

Tilda kirjoitti...

Pidön blogistasi, koska on paljon kuvia jotka ovat hyvälaatuisia ja isoja!
Myös päivität melko usein :)
Oma blogini:
pupusenelamaa.blogspot.com
täälä taas kirjottelee nuori tyttö keskisuomesta. kirjoita pääosin kanistani!

Tilda kirjoitti...

Pidän blogistasi kun siinä on paljon kuvia ja kuvat ovat isoja ja kuvat ovat laadukkaita! Myös päivität blogiasi hyvään tahtiin :)
pupusenelamaa.blogspot.com
^ Blogissani kerron enimmäkseen kanistani. Olen nuori tyttö keski-suomesta :)

Anonymous kirjoitti...

http://aatuponinelamaa.blogspot.fi/
Blogi 19-vuotiaan russin elämästä.

Kirjoitat tosi mielenkiintoisia postauksia ja lisäks niissä on aika usein hyvälaatuisia kuvia. Sun molemmat hepat on iihan liian suloisia, eihän niistä voi olla tykkäämättä :D

soppa kirjoitti...

hevoset on tosi sulosia ja mukava aina lukea teijän tekemisistä ja tosi kiva tää blogi ja oon ollut lukijana ja pitkään:)!


www.pu7pu.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

http://makkewuokko.blogspot.fi/

olen blogiassasi uusi lukia, mutta olen päässyt nopeasti jyvälle mistä blogissasi on kyse. Tekstit ovat mukavia luettavia ja kivasti kirjoitettu! Roope on aivan mahtavan oloinen kaveri ja torsri sydämen särkevä söpöläinen.
Ulkoasu on mukavan simppeli ja kiva(:
Kuvat ovat hyvä laatuisia ja kivan kokoisia ja hienoja!;)

oonamango kirjoitti...

http://mylife-oona.blogspot.com/

Oon 15-vuotias cheerleadingiä harrastava tyttö Helsingistä. Oon lukion ekalla, ja rakastan kirjottamista ja kuvaamista :) Käy kattoo, ja liity lukijaks, jos tykkäät (;

Mia kirjoitti...

Ensin teidän blogista: olen aika uusi lukija, enkä muista mistä bloginne pongasin. Huomioni kiinnittyi kuitenkin tuohon upeaan suomenhevospoikaan, sekä tietenkin siihen, että täälläkin nuoria ja koulutettavia, mikä aiheena kiinnostaa, samassa tilanteessa kun itsekin olaan.

Teillä on myös mukavan selkeä ulkoasu ja kuvia on mukava katsella. Tekstit ovat mukavan lyhyitä ja helppolukuisia. Tuo kärryponi nostattaa myös kärryponihaaveeni taas esiin!

Sitten meistä: en yleensä koskaan linkitä, saatika mainosta blogiani missään, koska en kirjoita lukijakeskeisesti, vaan pikemminkin omaksi iloksi.. Nyt päädyin kuitenkin tekemään poikkeuksen, koska pyyntösi osui silmiini ja luin kriteerejäsi, joista tunnistin melko monesta kohtaa meidät..

Meitä voit siis käydä vilkaisemassa, josko vaikka kiinnostaisikin seurata hieman erilaista tapaa kouluttaa ja olla hevosen kanssa.

- Nuori, kouluttamaton hevonen, jonka kanssa edetään hitaasti, mutta sitäkin varmemmin
- Kuvia on jonkin verran, tykkään kuvata, mutta olosuhteet hieman rajoittavat. Yritämme seurata periaatetta; sillon kun on varaa valita, niin laatu korvaa määrän.
- postaustahtikin on melko tiheää, joskin sisältö ei aina ole kaikkein terävintä
- olen aiemmassa elämässä kiinnostunut kouluratsastuksesta, tänä päivänä en niinkään kilpakouluratsastuksesta, vaan klassisemmasta suuntauksesta. Tai itse asiassa voimme puhua perusratsastuksesta!

Mia kirjoitti...

Heh, niin ja se linkki: http://aakon.blogspot.fi/

:')

Mirva kirjoitti...



Blogi kertoo lähinnä suokeistani, varsan kasvatuksen eri vaiheista, siitostamman elämästä ja mieheni lämppäritkin ovat päässeet esille. Opettelen vasta blogin pitoa, joten kaikki vinkit ovat kullanarvoisia!!

Tykkäsin blogistasi heti, sen ulkoasu on siisti ja tekstit helposti luettavia. Iso plussa ehdottomasti upeista kuvista! Ja sisältö on hyvä, minulle sopiva :)

Mira kirjoitti...

Blogisi ulkoasu on nätti, mukavan rauhalliset, lämpimät ja harmoniset sävyt ja muutenkin selkeä asettelu. Kuvat on hyvälaatuisia ja niitä on kivan paljon! Tekstikin on selkeää. En ole kovin kauaa blogiasi seurannut, joten kauhean vaikea antaa tarkepmaa analyysiä, mutta siis tykkään! :D

Tässä oma blogini: http://besazos.blogspot.fi/
Käyn kolmesti viikossa ratsastamassa 12-vuotiaalla suokkiruunalla ylläpitokustannuksiin osallistumista vastaan. Kyseessä siis ikäänkuin "puoliksi oma" tapaus. Paljon hevosteluhöpinää, mutta kumminkin asiaa myös vähän siitä sun tuosta, kuten arkipäivän muista puuhista ja harrastuksista (sali, sähly, pianonsoitto, piirtäminen...), fiiliksiä sekä muisteloita menneestä vaihtovuodesta Espanjassa. :) Teretulemast tutustumaan!

Mirva kirjoitti...

hmm...mitäköhän lie ajatellut kun kirjoitin edellisen kommentin.. se blogi siis on http://jadellaiseni.blogspot.fi/
:)

Konvehti kirjoitti...

Teidäm blogi on tosi symppis, ihana hyvänmielenblogi :) Ei mitään turhaa hömppää tai valivaliskeidaa, vaan asiaa! Oon saanut itekin tästä tosi paljon irti ja ihailen sitä miten toimit nuorten hevosten kanssa. Kirjoitat kivasti ja tää sopii mulle niin hyvin, en oo oikein koskaan oppinut jaksamaan niitä tekstejä joissa pohjaa eikä loppua näy... Kuvista iiso plussa, just niitä oikeita hetkiä ja tilanteita, tykkään!
Ulkoasuun on muuten tosi kaunista katseltavaa, mutta mun mielestä bannerissa voisi olla vielä sitä jotain :D

Meidän blogia luetkin jo, mutta http://keikarin.blogspot.fi. Poneja, spanieli ja rinnalle nousevia suokkeja.

Stiina kirjoitti...

stiinaidamari.blogspot.com

Helsinkiläistyttö kirjoittelee omasta elämästään, yksinasumisesta, kavereista, tanssista ja kaikesta mikä siihen liittyy :)

Toivottavasti tykkäät, tervetuloa seuraileen!