lauantai 7. maaliskuuta 2015

Heppahaaste 3/5

Bernoban Dengliderin eli Hemmo...

Viime toukokuussa meille saapunut nätti miniori, joka on alusta asti ollut todella positiivinen kaveri. Tähän en oikei uskaltanut kiintyä kesän aikana, senhän piti lähteä syksyllä pois...

Hemmon eka päivä meillä
No, se sitten jäikin ylläpitoon, mutta yhä oltiin vähän varuillaan, että kyllä se vielä jossain vaiheessa lähtee pois meiltä, ei kiinnytä vielä liikaa.

Kunnes vihdoin tammikuussa oli mahdollisuus ostaa Hemmo omaksi ja vihdoin pystyi oikeasti kiintymään siihen kunnolla, onhan se nyt aivan sairaan hieno poni!



Tällä ponilla on aivan järjettömän hyvä työmoraali, sanottakoon esimerkkinä muutama viikko sitten heitetty lenkki, jossa poni johti koko 8km matkan ROOPEA ja paineli menemään vielä sellaista kyytiä, että viisi kertaa isompiliikkeinen Roope jäi jälkeen... Eikä vielä edes väsynyt siitä!

Ei Hemmon kanssakaan ihan ruusuilla tanssimista ole koko aikaa ollut, se mm. syksyllä testaili vähän miten kivaa kotiinpäin olikin lähteä viemään kärryjen edessä.. Onneksi niistä tavoista on päästy ja poni on päivä päivältä vain parempi ajettava, innolla odotetaan mitä tästä vielä tuleekaan!

Ei kommentteja: