maanantai 9. maaliskuuta 2015

Heppahaaste 4/5

Keväällä 2012 suunniteltiin seuraponin ostoa, jotain isohkoa ponia, jolla vois vaikka vähän ratsatsaakin.. Vaan silmään pisti ilmoitus minishettisorista tässä lähellä ja sitä sitten lähdettiinkin katsomaan. Perillä odotti säälittävä pieni ja pörröinen poni narussa kepin päässä.. Kyllä siinä meinattiin jo takaisin kääntyä, vaan onneksi ei käännytty ;)

Viikon päästä tuosta tuo samainen poni työnnettiin neljän hengen voimin traileriin ja päivääkään ei ole kaduttanut!

Torstin eka päivä meillä, kesäkuu 2012, eli poni on 2-vuotias



Ihan huikea Torsti-poni, parempaa ei voisi saada. Niin kiltti ja rauhallinen, täydellinen seuraponi vähän vilkkaamalle Roopelle, Roopen oma tuki ja turva. Siskontyttöjen ratsastuksenopettaja, isukin lenkkikaveri ja minulle täydellinen ajoponi. Juuri sitä mitä etsittiinkin!




Vaikka tän ponin kanssa onkin hommia tehty enemmän kuin uskottekaan, on kaikki ollut ihan sen arvoista. Alkuun opeteltiin kulkemaan narussa, nostamaan jalat, antamaan kiinni, ottamaan riimut päähän.. Ihan perusasioita kun opettaa kaksivuotiaalle, niin ei ole helppoa. Perusasioiden jälkeen Torstista sitten tulikin maailman helpoin, kärryt oli ihan iisit, ratsastukseen sitä ei koskaan ole tarvinnut edes totuttaa!

Rakkain Bernoban Torsti <3

Ei kommentteja: