sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hyppypäivä!

Tänään koitti Roopen järkytyksen päivä, kun kasailin erittäin taiteellisen esteen keskelle tietä ja varustin Ropsun. Roopehan ei vielä oikein ole sisäistänyt esteiden ideaa, kun irtohypytys on jäänyt niin vähälle. Maiden jäätyessä tavoitteena onkin irtohyppäillä hieman useammin (pitäen silmällä kevään laatuarvosteluja;)), mutta nyt kuitenkin ekaa kertaa otettiin pari testihyppyä selästä käsin.

Roope on hieman uusia asioita stressaava kaveri, ja esteillä se näkyi kiemurteluna. Intoa oli kyllä lähestyä estettä, mutta vähän ennen alkoi epäröinti ja kiemurtelu. Ratsastaja ilmeisesti kuitenkin teki jotain oikein, kun kaikki viisi hyppyä päästiin yli ja vain yksi tipahti! Tämä on meille jo suuuuri saavutus :)

Nyt Roope saa miettiän hyppäilyjä ihan jonkin aikaan ja seuraavat selästä otetut hypyt ovat vasta lopputalvesta tai keväästä, siihen asti keskitytään ihan perusratsastukseen, se kun on kuitenkin se tärkeämpi. [omaa kehuakseni ollaan edistytty viime aikoina huimasti, harjoituksen alla on ollut siirtymät ja käyntiympyrä ja molemmat sujuvat jo superhyvin! Kirjoitusten loputtua täytyykin pyytää joku videoimaan.]

Mutta joo, materiaalit on videolla ja videolta otettu kuvakaappaus :)





ja laadun takaa iPhone <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pohkeet vaan kiinni kylkiin niin hyvin sujuu :--)

emilia kirjoitti...

ja heppa reenaamaan hyppelyä :--)