tiistai 11. marraskuuta 2014

Linkkaa blogisi!

nää kelit kelpais täällä loskan keskellä D:
Juu, nyt kävi niin, että uutta luettavaa kaivataan ja mielelläni tutkin vähän tuntemattomampia blogeja, joten nyt kaikki blogit esille!

Kriteerit ovat seuraavat:
- Hyvät, isot kuvat
- Postauksia edes muutama viikossa
- Eniten kiinnostaa suomenhevoset ja nuoret hepat, toki muitakin katselen
- Ei siis lifestyleblogeja ;)

Katsotaan jaksanko esitellä joskus sitten parhaimmistoa!

9 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Liian hyvää ollakseen totta

Liian hyvää ollakseen totta - blogi kertoo 4-vuotiaan (synt. 2010) ponin kasvusta ja kehityksestä ja sen ohella myös luonnollisesta hevostaidosta, ratsastuksen opettamisesta ja temppukoulutuksesta. :)

Lotta Eskelinen kirjoitti...

Lottaast.blogspot.com
:Dd

Sofia kirjoitti...

http://soffenblog.blogspot.fi/

Blogi kertoo 4 vuotiaan raviponinalun arjesta niin onnistumisineen kuin epäonnistumisineenkin. Tällä hetkellä vain treenaillaan ja mennään siltä mistä tuntuu eikä oteta ollenkaan paineita kilpailuista.

Totehi kirjoitti...

http://www.ponimainen.blogspot.fi

Kolmevuotias russruuna joka harjoittelee ratsuksi, ja 11-vuotias emänsä joka kilpailee poniraveissa ja harjoittelee ratsun uraa siinä ohella :)

Laura kirjoitti...

HopotiKopoti

Blogini, jossa kertoilen kotipihassa asuvista hepoistani. Vanha sh-tamma ja sen -12 syntynyt tamma varsa, josta harrasteratsu olisi tarkoitus tulla isona, lisäksi ylläpito shettis, virkeä mummoponi, joka seuralaisen virkaa pääasiassa täyttää, välillä ajellaan ja puuhataan jotain.

Postauksia tulee normaalisti noin kerran viikossa, tosin nyt on pientä taukoa perheenlisäyksen johdosta, mutta kirjoittelua olisi pikkuhiljaa tarkoitus taas käynnistellä. :)

M kirjoitti...

Onnistuisikohan linkitys...

Takaisin lähtöruutuun

3-vuotiaan alati sairaan ponitamman elämää ja vähän muutakin heppailua. Tällä hetkellä parannellaan ojentajajänteen vammaa.

Kirjoitustahti vaihtelee, mutta keskimäärin kuitenkin useammin kuin kerran viikossa.

Kuviakin yritän ahkerasti laittaa, isoja ovat mutta laadusta en näin syksyn pimeydessä mene kehumaan mitään.

RC kirjoitti...

Stall Sirkkala

Sirkkalan mäellä sattuu ja tapahtuu: blogi kertoo kotitallin elämästä iloineen ja suruineen. Päätähtenä 4-vuotias suomenhevos -ravuri (josta onkin näköjään kovaavauhtia tulossa ratsu ;) ) Tallissa majailee myös muuta väkeä, esim. kesäinen shettislapsi Tella. Tervetuloa kurkkaamaan mitä omituista meillä puuhaillaan!

Heli kirjoitti...

http://helijahellu.blogspot.fi/

Blogi kertoo 21-vuotiaan lv-tamman treenailuista sekä 9-vuotiaan shettistamman taistelusta kaviokuumetta vastaan.

Kirjoitustahti vaihtelee paljon, mutta pyrin kirjoittamaan vähintään kerran viikossa. Kuvia tulee jokaiseen postaukseen, mutta laadultaa eivät ole huipputasoisia, sillä en omista järjestelmäkameraa.

Unknown kirjoitti...

htt://anniinakiikala.blogspot.fi