lauantai 3. toukokuuta 2014

Sekavatunteinen estehyppelökerta

Ensi viikon laatuarvosteluja panikoidessa roudattiin poni kentälle tarkoituksena irtohypyttää sitä, mutta laiskoina ihmisinä koettiin kujan rakentaminen liian työlääksi ja päätin hypätä ekaa kertaa kunnolla selästä! Toki esteet oli nyt pieniä ja laatareissa Roopen pitää sitten hypätä vähän enemmän mutta.. Tulipahan nyt kuitenkin käytyä :)

Roope on lomaillut koko edeltävän viikon koulukisojen jälkeen, koska tuntui siellä niin väsyneeltä. Torstaina käytiin maastossa kävelemässä noin puoli tuntia ja poni oli ok [vaikka sydämentykytyksiä aiheutti vastaan juosseet hirvet....]. Tänään Roope oli aluksi ihan mukavan letkeä, mutta laukkaan hommat taas vähän tyssäsi. Päätettiin sitten, ettei laukata vielä tänään kun Roope ei ollut siihen yhteistyöhaluinen, mutta ravissa kaikki meni hyvin.

Esteillä oltiin molemmat hukassa, kuski on hypännyt viimeksi kaksi vuotta sitten ja poni ei kunnolla koskaan, mutta ihan hyvin me kuitenkin selvittiin. Roope kyllä pääsi liian monta kertaa kiertämään esteen, kun kuski epähuomiossaan jätti pohkeet irti ja hölkötteli liian pitkällä ohjalla.. No annettakoon se anteeksi ;) Kuitenkin, paremminkin olisi voinut mennä.


Roope sai eilen bootsit jalkaan kahden irronneen etukengän jälkeen, enempää ei nimittäin tarvittais D:






Ja todellisuus näkyy sitten alla olevista kuvista..  No, lisää harjouitusta vaan, ehkä meistä vielä esteratsukkokin tulee ;)

"DÄÄÄMN mikä toi on, en varmaan mee siitä yli!"
"husp, toine etujalka jäi matkasta"
ja tässä taas ratsastaja ollut vähän nukuksissa, tälläisiä nukahteluja kyllä tapahtui useampi tuon reenin aikana...

Vaikka esteet meni ihan ok, otsikon sekavat tunteet tuli lastauksesta.. Roopehan on aina ollut hieman epävarma matkustaja, se joko tulee koppiin kiltisti tai sitten se tulee sinne laittamalla.. Viime aikoina sille on ollut vaikeaa tuoda takajalat kyytiin, mutta pienellä liina-avustuksella ollaan aina päästy matkaan, vaan tänään poislähtiessä poni päätti, ettei tahdo kyytiin. Lopuksi se sinne viiden ihmisen voimin laitettiin, mutta missään nimessä en tahdo matkustamisen olevan Roopelle pakkohommaa. Siksi nyt aletaan reenailla koppihommia ihan oikeasti.

Ei kommentteja: