perjantai 17. lokakuuta 2014

Syksyn suunnitelmia

Pikkasen aikaa ehtikin jo kulua edellisestä postauksesta, olin nimittäin koko viime viikon Einolassa hommissa! Kivaa oli jälleen ja omat hepat oli hyvässä hoidossa ja liikutuksessa :)

Koska "kisakausi" meillä lähenee loppuaan tältä vuodelta ja talvitreenit lähestyy, oon vähän katsellut vielä muutaman pikkukisat tähän loppuun. Roopen kanssa testaillaan vähän josko onnistuttaisiin ylittämään 30cm/ristikko esterata 2.11 Einolassa (ellei meiän vakiratsastaja pääse silloin hyppäämään:)). Esteitä pitää tosissaan talven aikana harjoitella, jospa ensi kesänä päästäisiin sitäkin kisaamaan!


Koulukisat meni viimeksi niin hyvin meille, ettei niiden kohdalla hirveää painetta enää ole. 30.11 olisi Imatran ratsastajilla koulukisoissa kai ainakin perusmerkki ja HeC, jospa jompaankumpaan niihin mentäisiin vielä kokeilemaan. Olisi kyllä kiva yrittää jotain muuta kuin raviohjelmaa vielä tälle vuodelle!

Ponien kanssa jatketaan vaan kotona ahkeraa laihduttamista, tosin nyt ne on jopa aika sopivassa kunnossa. Toki liikaa on vielä molemmissa, mutta huomattava ero jo laidunaikoihin ;) Pitäneekin taas ottaa uusia rakennekuvia kaikista!


Jep, vähän turhaa tekstiä taisi tulla, mutta yritetään taas päästä takaisin normaaliin postaustahtiin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Roope on kyllä magee heppa!

emilia kirjoitti...

Sanoppa muuta:)!