lauantai 22. lokakuuta 2011

They are little RUNaway !

Tänään käytiin siis hiittaamassa Boss, mukana oli Pertti ! Jännitin melkolailla sitä, että osaako ne olla samassa kopissa keskenään, Poni kun ei mikään kovin suvaitsevainen uusia hevosia kohtaan ole.. Homma kuitenkin onnistu ihan hyvin, ku laitettiin vaan narut tarpeeks kireelle...
Paikan päällä Ponin orimaisuus pääsi loistamaan, koko rata kaiku sen huudoista... mutta mitäs pienistä, kun muuten se oli tosi nätisti. Kärryt vaan perään ja lähdettiin lämmittelemään. Melko rennosti hölkättiin koko aika, Pertti kun vast on sen päälle kaksi, eli vauhti katottiin sen mukaan. Kierros kuitenkin sitten päästettiin ihan kovaa, että saatiin ajat kellotettua. Pertti vei voiton, ajalla 3.43 ja Ponin kanssa tultiin vähän jälessä, ajalla 3.44. Tavoitteena lähtiessä oli päästä alle 3,50, joten tavote toteutui :--) ! Ekaksi kerraksi molemmilla meni oikein hyvin, nyt vaan hieman reeniä lisää, niin ens kerralla päästään sitten jo kolmee minuuttiin ;--)
Videoiden kanssa olen tapellut viimeset pari tuntia, ja nyt oon luovuttanut, joten videota tuskin on lähiaikoina tästä ratakäynnistä tulossa.. Kattellaan nyt jos kokeilisin toimiiko ne jollain muulla koneella :/ Kuvia kuitenkin saatte yllinkyllin 8--) !


                                                hieman alko askel painaa jo loppusuoralla..


        kuvien copyright Reetta !

Ei kommentteja: