keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kesän ekat ratsastuskuvat!


... vain sen takia että meillä oli testissä ihmesatula, jonka totesin heti selkään noustessa harvinaisen epäsopivaksi ratsastajalle. Kyseessä oli rungoton satula, mutta sellaiset haaveet hylätään kyllä nyt.. Pärjäillään meidän entisellä satulalla siihen, kunnes on varaa hommata kaikkien kehuma joustorunkoinen ;)

Mutta kuitenkin, Roopen eka kunnon ratsastus moneenmoneen kuukauteen sujui oikein mallikkaasti, vaikka alla vilistävä ruoka olikin aika houkutus. Ravailtiin ja käveltiin, vähän ympyröitä ja kääntyilyä. Helppoa ja kivaa. Muutama laukkayritys, mutta jäi yritykseksi nyt hepan jo väsähtäessä. Ensi kerralla sitten otetaan ne laukat alussa, että Ropsukin jaksaa :)

Nyt on myös niitä kuvia, jei! Älkää häiriintykö ratsastajan jalkoihin tuijottelusta, en vain saanut niitä pidettyä kohillaan tuossa satulassa ja sekös ihmetytti :DD

kävellään

alkuraveja ja molemmat yhtä ihmeissään :D

tässä näkyy hyvin tämän satulan ongelma, ei vaan kestä jalat kyydissä :D


Perjantaina kuvaaja lupasi uudelleen olla kameran takana, oma satula selkään ja uusintayritys, sitten seuraakin kahden viikon loma sekä hepalle että kuskille :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HIRVEEN NÄKÖNEN SATULA!! ai kauhee ::D

Stinuli kirjoitti...

ei jestas mikä satula :DD

Laura kirjoitti...

onpas epämukavan näköinen satula! :S näyttää liukumäeltä, ihan kuin olisi hirveästi tavaraa takana ja edessä ei mitään...

Laura kirjoitti...

Ei kannata muodostaa yhden rungottoman perusteella mielipidettä kaikista kyseisista satuloista. Tuo nyt näyttää jo kaukaakin epäsopivalta teille, kun takakaari on niin oudosti (ainakin kuvissa). Onhan noitakin erilaisia ja erimallisia.. Joku toinen saattaa istua Roopelle paremmin ja olla näin ollen sinullekkin mukavampi! ;)

Ihana tuo satulahuopa muuten.