tiistai 30. heinäkuuta 2013

Roopen juoksutusta

Kotiin palattu aivan huikean kahden viikon jälkeen, Einola oli huippupaikka ja ehdottomasti matkustan sinne myös ensi vuonna (ja tietty varsanvalvojaisiin jos Smilla jää tiineeksi;)) Oli erittäin outoa palata takaisin kotiin, mutta kyllä tämä tästä..

Eilen ahkeroin ja juoksutin Roopen liinassa sivuohjien kanssa ja suunnittelin meille vähän aikatauluja ja ruokintoja talveksi. Lucas lähtee muutaman viikon päästä ja Roopelle pitäisi varata ruunausaika heti syyskuun alkuun, jotta se saisi parantua sitten syyskuun ajan, jolloin miulla on ne kirjoitukset. Sitten voidaankin ihan kunnolla aloitella ratsuhommat sen jälkeen! Torstille on tulossa jotain uutta parin päivän sisällä, sen suunnitelmista sitten lisää ;)

Mutta asiaan, eilen siis sivuohjien kanssa harjoittelua. Ihan vain siksi sivuohjat, että Roopen toispuoleisuus häviäisi edes hieman kun nuo auttavat oikeeseen muotoon ja taipumaan. Ekalla kerralla toki sivuohjat vain roikkuivat löysällä mukana, mutta tästä sitten lähdetään nostamaan vaikeustasoa. Roope oli oikein mukava juoksutettava tauon jälkeen, totteli hyvin ääniapuja ja malttoi jopa kävellä liinassa! Muistin jopa kuvata teille videota tästä, enjoy :)!

(pahoittelut, video heiluu :( ja muistakaa tosiaan, tämä oli eka sivarikerta, älkää odottako liikoja:D)


7 kommenttia:

jenni kirjoitti...

messissä vauvanvalvojaisii! ja hieno ropsukka !

emilia kirjoitti...

jeii :3

Katri T, kirjoitti...

Tuleeks Fritsuliinasta kummitäti?

emilia kirjoitti...

Ehdottomasti ;D

Salla kirjoitti...

Tuliko muute Roopelle suupieliin mittään noista sivuohjista? Kokeilin noita nimittäin kerran Scarletilla ja meilläkin ihan _super_ löysällä, ja kattelin juoksutuksen jälkeen että kappas, suupielet oli revenny auki :o en oo sen jälkeen uskaltanu käyttää vaikka Scarletillekki tekis kaameen hyvää toi taipuminen ja venytys.

Salla kirjoitti...

Tai siis että meinasin vaan että onko kaaleppi tosiaanki niiiiiiiin herkkä vai mitä hittoa tapahtu :d

emilia kirjoitti...

Ei meille ainakaa tullu noist mitää :0 ihme juttu jos teil tuli heti :0 Ostan kyl heti sen superkehutun juoksutusjärjestelmän kuha saan nii paljo rahaa :D