maanantai 12. elokuuta 2013

Blogin tulevaisuudesta

Koulut käynnistyy huomenna, edessä on pelottava abivuosi, joka tietää paaaaaljon tekemistä. Niinpä ajankohtaista tänään taitaa olla hieman pohtia tulevaisuutta blogille.

Ensimmäiset kirjoitukset on syyskuun 10.päivä, joten lokakuun alkuun asti tää istuu nenä kiinni kirjassa ja koittaa ahtaa kaiken mahdollisen tiedon pieniin aivoihinsa. Roopea koitan aktiivisesti liikuttaa (tosin ruunausta on vähän suunniteltu syyskuulle, kerkeisi parantua siinä hyvin, let's see) ja Torstille etsinnässä joku aktiivinen liikuttaja käymään 1-2 kertaa viikossa ajamassa ponilla.

Blogille tuskin tulee jäämään kovin paljoa aikaa, tosin innostuskin on vähän ties missä. Lukijoita on 150 (kiitos muuten uusille seuraajille!) mutta lukijoiden aktiivisuus on aika heikkoa. Harvemmin postauksiin tulee kommentteja ja 150 lukijasta varmasti alle 50 oikeasti seuraa blogia. Tämä pistää vähän miettimään. Toki pidän blogia pystyssä ihan itseäni varten, saan seurailtua meidän edistymistä ihan itse, mutta harkinnassa on ollut, josko piilottaisin tämän tai muuttaisin vain kutsutuille lukijoille. Mutta katsellaan nyt.

Ja kuten terävimmät huomaavat, meidän ulkoasu on muuttunut! Bannerin tekijän blogi tulossa arvosteluun piakkoin, kunhan saan vain osotteen tietoon! Aika kesäisissä tunnelmissa kyllä tosin ollaan vieläkin, värimaailma saattanee muuttua viimeistään syyskuun alkaessa hieman toiseen suuntaan.

(ps. nyt te simpeleläiset lukijat, jos ootte kiinnostuneita ajamaan Torstilla 1-2krt viikossa, ottakaa facebookissa yhteyttä, tarve olisi suuri!)

Päivän piristykseksi Torstin uimakuvia muutaman viikon takaa =)








kuvat (c) Reetta :3

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minä ainakin seuraan sun blogia innokkaana! :) En ehkä kovin usein kommentoi, mutta tykkään sun blogista älyttömästi. Jos vaihdat blogisi vain kutsutuille lukijoille, niin toivon saavani kutsun sitten ;)

Ja ihania nuo Torstin uimakuvat, se on niin super suloinen ♥

Lotta kirjoitti...

Älä ainakaan piilota blogia, mä luen tätä aina vaikka en koskaan jaksa kommentoida mitään.. :D Tää blogi on aivan ihana, kuvat on niin hienoja ja Torsti ja Roope on söpöjä <3

Asta kirjoitti...

Minä olen kyllä lukijaksi liittymisestäni asti jokaisen postauksen, joka tänne blogiin on kirjoitettu, lukenut. On mukava seurata nuoren ponin edistymistä, kun itsekkin hoidan nuorta ponia.

Anonyymi kirjoitti...

onko torstilla muuten painorajaa ajaessa ?
olisin vaan kiinnostunut tietämään kun on kumminkin noin pieni :D