lauantai 17. elokuuta 2013

Syksyn suunnitelmat

... on etenemisen kannalta huonot, mutta välttämättömät suorittaa viimeistään nyt.

Roope lähtee ruunaukseen heti kun taion siihen jostain rahat. Toivonmukaan kuitenkin tämän vuoden puolella, sitten päästääkiin ensi vuonna treenaamaan ihan kunnolla. Jos kaikki menee hyvin (ja saadaan vihdoin reenattua sitä irtohyppäämistä...) on meidän tavoite ensi keväänä 4-vee suomenhevosten laatuarvostelut!

Muuta etenemistä estävää on hepoisten hampaat. Kummaltakaan ei ole poistettua sudenhampaita ja ilmeisesti ne ovat nyt alkaneet vaivaamaan. Sen verran huonot on ainakin ollut molempien suut kuolaimet suussa toimivuuden kannalta, että hammaslääkäri ne tulee huomenna katsomaan.  Jos sieltä jotain hampaita revitään, tietää se taas pidempää taukoa kun ei kuolaimia käyttää. Toki jotain duunaillaan liinanpäässä ja muuta mitä nyt keksitään, muttei kuitenkaan mitään kunnollista.

Torsti jatkaa sitten hommia harjoitellen kärryjuttuja, ne on nimittäin kahden ajokerran perusteella niin ruosteessa ettei edes mahdollista.. Roopelle en ole vielä uskaltanu kärryjä laittaa perään kun se suutoiminta on ollut vähän heikkoa..

Tälläistä tänään, huomiseksi voi ehdotella postaustoiveita =) ?



3 kommenttia:

Elli Korhonen kirjoitti...

Moikka, blogini linkki siis http://iitajaelli.blogspot.com/

Laitoin sen säpöönkin.. :) Ja tosiaan, blogi hieman kesken vielä joten koita jotain kerrottavaa siitä keksiä :D

Salla kirjoitti...

sinut on haastettu :)
http://out-of-controls.blogspot.fi/2013/08/meidan-kesa-2013-haaste.html

emilia kirjoitti...

O-ou, haastetta siis huomenna :)!