sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Takatalviratsastusta

Eilen tarkoituksena oli lähteä kentälle testailemaan ja näyttämään satulaa fiksummille ihmisille, vaan kuinka kävi ja meikä kehitteli itelleen melkeen-mahataudin tuossa perjantaina, niin eipä lähdettykkään. Josko sitten ensi viikonloppuna!

Tänään kuitenkin pakotin kuvaajan räpsimään muutaman kuvan pellolla, että näkisin itse miltä satula näyttää. Roope oli oikein kivalla päällä ja esittelin mukavaa ravia ja jopa yhden hyvän pätkän laukkaa, nämä tosin ei ehkä vielä välity kuvista :D Edistystä kuitenkin tapahtuu koko ajan, jee!

Jos jotain haukuttavaa täytyy löytää, niin satulan päällä kököttävä perunasäkki voisi raahata itsensä vaikka valmennukseen :'D

näin hienosti kevennetään sisäjalalla!! mutta söpö Toope <3


Roopen kanssa yhäkin parhaiten toimii tyyli, että ensin vähän ravaillaan ja laukkaillaan reippaammin isommalla alueella ja vasta sitten aletaan oikeasti keskittyä hommiin. Pääasiassa harjoitellaan asetus-taivutusjuttuja ja oikean askellajin säilyttämistä, mutta pikkuhiljaa pitää myös keskittyä askellajien laatuun ja poniakin pitäisi saada kulkemaan vähän jo oikeammassa muodossa. Kyllä siitä hyvä vielä tulee ;)

nöpöhölkkää

pikkulaihiskaan ei toki tekisi tuolle tynnyrille pahaa...

Mutta jep, blogi hiljenee vielä viikon ajaksi, tulevalla viikolla on vihdoinkin kaksi viimeistä yota ja sitten vapaus koittaa <3 Tätä on ootettu! Nyt kuitenkin takaisin ruotsinkirjan pariin...

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Aivan upeita kuvia ja kiva postaus muutenkin! :)

emilia kirjoitti...

kiitos paljon :)!