tiistai 26. elokuuta 2014

"...meille ei tuu yhtään ponia lisää!"

... Niimpä niin, Hemmo päätti kuitenkin jäädä ylläpitoon vielä vähän pidemmäksi aikaa, vaikka kesän alussa kuinka toisin päätettiin ;)


Ainoa ongelma Hemmon jäämisessä oli liian vähäinen karsinamäärä, joka kuitenkin toistaiseksi ratkaistiin ponien jättiyhteiskarsinalla! Ihan toimiva ratkaisu, mutta jos jossain vaiheessa poneja rupeaa ahdistamaan toisen jatkuva läheisyys, muuttaa Hemmo heinävaraston puolelle, joten problem solved.

ei paljoa heilahtanut, pahoittelut :(
Hemmo onkin päässyt jo heti kunnon hommiin, meillehän ei tultu vain asumaan, vaan myös hommia joutuu tekemään ;) Parin ohjasajokerran jälkeen Hemmo sai tänään kärryt peräänsä eikä niistä sanonut yhtään mitään, joten eiköhän ensi viikolla jo kiidetä kärryjen kanssa sänkkärillä!



Roopen kanssa ollaan soviteltu satuloita ja nyt muutama päivä maastoiltu ilman satulaa sopivan levyisen kaaren puuttuessa.. Sunnuntaina 31.pv lähdetään kuitenkin Einolaan koulukisoihin menemään hyvän mielen raviohjelmaluokka, josko saataisiin pikkuhiljaa ponin kisajännitys pois :)


Torsti taas on joutunut kovalle dieetille, johon olennaisena osana kuuluu sänkkärillä kiihdyttely! Hiekkatiellä pystytään menemään pääasiassa vain käyntiä, kun Torsti kivien takia hieman sillä pohjalla aristelee kovemmassa vauhdissa. Pellolla kuitenkin poni tykkää juosta ihan kivaa vauhtiakin ravissa ja laukassa, joten heippa vaan kesäkilot!


Viimeinen asia vielä tähän sekamelskatekstiin, nyt kun Hemmo jäikin meille asumaan, kaipaa blogi ehdottomasti uuden nimen! Nyt kaikki ideat kehiin,
         MIKÄ BLOGILLE UUDEKSI NIMEKSI?!?!?

6 kommenttia:

Konvehti kirjoitti...

Oj teillä on ihan huippu ponijengi siellä! Ponijengi ei vaan oo ehkä omalaatuisin bloginnimi... Koitan kehitellä jollain puuduttavalla tunnilla huomenna jotain, nää bloginimijutut on hyvää ajanvietettä :D

Viltsukka kirjoitti...

Kolmen kakaran kuningaskunta :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, laita tuo lempparit lista samanlaiseksi kuin aikasemmin, se oli niin kiva kun näki milloin niihin blogeihin oli tullut postaukset, kun luen aivan samoja blogeja :) Nykyään tosta ei nää ja sit ne linkit ei toiminu ainakaan mulla? :(

jenni kirjoitti...

Roope, hemmo ja mr. seiväs ;)

Unknown kirjoitti...

mä ehdotan kans ponijengiä

emilia kirjoitti...

Hei kiitos ehdotuksista, nimi olkoon vielä hetken harkinnassa :)!

ja anonyymi, en tiennytkään että tuo lista on jollain lailla muuttunut, en sitä tietoisesti ole muuttanut :( koitan saada takaisin entiseksi!