sunnuntai 3. elokuuta 2014

Varusteet osa 4: hoitokamat ja ruuat

Roope syö talvisin tätä, ainoa ruoka joka pitä sen ongelmamahan kuosissa.
Roope saa myös tätä nyt jonkin aikaa, koska toinen etukavio pääsi lohkemaan tosi pahasti ja se pitäisi saada nopeasti kasvamaan normaaliksi.
Kesäisin kaikki saa vain Racing Mineral kivennistä tuon ohjeen mukaan.
1. suolaa, jos joskus tarviaa, 2. molemmat hepat saa varmuuden vuoksi keväisin muutaman psyllium-kuurin, 3. ja talvisin saavat myös vähän lisävitamiineja.
Jostain mätsäreistä voitettuja linimenttejä, Roopen jalat ylireagoi linimenttiin ja Torstille ei ole ollut tarvetta laittaa, siksipä nämä on turhia.
1, tervarasva, ihan parasta haavojen hoitoon, 2. jotain huonoa haavasprayta, 3. Vetramil, toimivaa ja tehokasta haavasprayta, 4. ja taas jotain randomhaavasprayta.
Meillä hepat on pienenä opetettu ottamaan kuolaimet niin, että kuolaimiin on laitettu hunajaa ja sitten suuhun, voin kertoa, että ottavat vieläkin erittäin hyvin kuolaimet suuhun ;)
1. pari putelia helosania, sitä menee aina :D, 2. ötökkämyrkkyä, Effol on ihan hyvää, muttei voita Repeliä. 3. Tervarasva on ihan huipputuotetta ötökänpuremiin ja häätämään ötökäitä, tuota kun vaan laittaa käsin niin haisee viikon tervalle....
1. Roopen harjakassi, 2. Horsesaver harjalaatikko on sellaisena "kesäboksina" mistä löytyy pari harjaa, koukku, rasvaa, ötökkämyrkkyä yms.. 3. Torstin harjalaatikko
Pari harjaa ja koukkua.
Hemmon harjat
Torstin harjat
Roopen harjat

6 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Nää varustepostaukset on ollut tosi kivoja! :)

emilia kirjoitti...

Kiitos paljon:)

Sanga kirjoitti...

Tosi kiva tää blogi vaikka löysin pari minsaa sitten :-) Mihin helosania tarvitaan?

Sanga kirjoitti...

Miten ongelmamahan?

emilia kirjoitti...

Helosania laitetaan meillä rupiin ja kuiviin suupieliin :) Ja Roopella on tosiaan älyttömän herkkä maha, joka reagoi kaikkiin muutoksiin.

Sanga kirjoitti...

Aaa :-) Aattelin vaan jos kelpais meidän hevoselle, kun suolisto tukos on/ollut