tiistai 1. toukokuuta 2012

Ensimmäiset kärryttelyt !


Tänään koitti se suuuuuuri päivä, jolloin pikkuvarsusta kasvoi sitten kunnon hevoinen. Kärryt laitettiin perään samalla tapaan kuin kahtena edellisenä päivänä, tosin varustajalla oli pienoinen jännitys päällä, joka tietenkin sai myös Roopen pyörimään hieman paikallaan.. Kärryt saatiin jokatapauksessa paikalleen ja remelit kiinni, narut iskettiin kiinni ja se oli sitten menoa.

Iskä talutti Roopea toiselta puolelta ja talutin itse toiselta, kyydissä ei ollut vielä tällä kertaa ketään. Olin varautunut edes pieneen temppuiluun alussa - mutta ei. Roope oli maaaailman hienoin ! Koko matkan malttoi kävellä, vähän piti naruja koittaa pureskella koko matka, mutta hyvin jokatapauksessa :). Edes naapurissa puita hakkaava tyyppi ei päässyt säikyttämään, kääntyminen aika pienessä tilassa onnistui ilman ongelmia ja paluu takaisin varustuspaikalle oli täydellinen ! Paremmin ei oikeastaan olisi voinut mennä, halkean ylpeydestä <3 !



HEI. Te minua fiksummat, auttakaa :( Blogger alkoi näitä kuvia lisätessä valittamaan, että olen ylittänyt sallitun kuvakiintiön ja pitäisi ostaa lisätilaa ? Poistelin picasan puolelta kuvia, mutta ne poistui myös postauksista ? Joten mitä tässä kuuluu nyt tehdä ?

Ei kommentteja: