torstai 24. toukokuuta 2012

Kavionkastelua ja pikku-Tiuhti sairastaa

Roope koki tänään pikkujärkytyksen, heitin sille nimittäin satulan selkään ! Sain kaverini satulan lainaan totuttamista varten siihen asti, kun joskus sitten on rahaa ostaa oma kunnon satula. Piti mitata vyön pituus siis, joten siksi tämä kokeilu :--D Eipä Roope tosin satulasta mitään tuumannut, tuskin se sen ihmeellisempi on kuin valjaatkaan.

Lähdettiin siitä sitten iskän kanssa syöttämään heppoja pellolle, ja Roopen piti testailla vähän rajojaan. Eipä se sitä pitkään aikaan olekaan tehnyt ja tänäänkin se rajoittui vain hieman liian reippaaseen tahtiin ja vetelyyn pitkin puskia... Puolisen tuntia syötettiin taas, ensi viikollahan nuo taitaa päästä jo käväisemään kunnon pellolla vähän pidempään. Lopuksi käytin Roopea vielä järvessä ihan kokeilumielessä, ja sehän tuli sinne heti perässä ! Intoa oli iiiihan liikaa ja lopputuloksena oli vesitäytteiset kumisaappaat, märkä poni ja taluttaja.. Siitä sitten hiekalle piehtaroimaan ja Konksia kiusaamaan.

Sitten vielä huonompia pupu-uutisia, pikku-Tiuhti lähtee ensi viikolla eläinlääkärille ensimmäistä kertaa. Sitä on jo muutaman kuukauden epäsäännöllisesti vaivannut maha, eikä kotikonstit ja eläinlääkärien neuvot ole auttaneet, joten viedään tutkittavaksi. Hampaat lyhennetään samalla ja koitetaan löytää suolistosta tai masusta sitten vika, toivotaan että jotain löytyy !

Huomenna lähden taas Lappeenrantaan, joten palataan maanantaina ponitarinoilla, ollaan siis silloin menossa uutta poniehdokasta kattomaan :) !


Ei kommentteja: