keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kesäsuunnitelmien julkistus !

Vihdoin ja viimein sain tänään setvittyä loppuun asti meidän kesäsuunnitelmia, nekun on ollut auki tässä jo jonkin aikaa.
Roope ja Konks lähtee laitumelle heti kun ruoho kasvaa ja on tarpeeksi lämmintä - ja ovat siellä yötäpäivää. Laitumelle meiltä on matkaa päälle kilometri, mutta laidun on lähellä asutusta, joten jos hevoset päättävät sieltä karata niin jäävät nopeasti kiinni. Sieltä käsin sitten liikuttelen hepoisia, Roope joutuu pääasiassa uimaan vain, ehkä vähän kärryttelemään ja liinailemaan, mutta kuitenkin se saa vielä ottaa suhteellisen rennosti :). Konksia pitää vahtia ja liikuttaa kunnolla, en halua nimittäin yhtäkään kaviokuumepotilasta..

Ettei kesästä tulisi liian tylsä, kaverini Lotan 2-vee suokkiorivarsu muuttaa meille vähäksi aikaan :). Tämä sen takia, että Roopella riittää paremmin tekemistä ja se pääsee kunnolla riekkumaan vielä kun vaava on. Humu on siis allaolevissa kuvissa, jotka olen kaapannut Lotan blogista :---D. Muuttopäivää ei olla vielä päätetty, mutta sijoittunee sinne kesäkuun alkupuolelle !

Tässä kevään aikana meidän karvakorvien määrä saattaa kasvaa vielä yhdellä, mutten paljastele enempää ennenkuin asiat varmentuvat ;---)

                                     

                                     

Ei kommentteja: