perjantai 12. lokakuuta 2012

Viikon kuulumiset


Tämä viikko onkin ollut täynnä kaikennäköistä, pari kahdeksan tunnin koulupäivää, Helsingin reissu ja läjäpäin läksyjä. Hevoset olen kuitenkin kerinnyt kohtalaisen hyvin liikuttamaankin !

Torstilla ajoin ekaa kertaa yksin kärryjen kanssa tiistaina. Poni ei ollut mikseenkään, senkun tepasteltiin joku puolikilsaa menemään. Pääasiassa käyntiä, vähän ravia ja kerran lipsahdettiin jopa laukalle. Torstin kyydissä ei ainakaan vauhti päätä huimaa, vaikka poni kipittääkin innoissaan minkä jaloistaan pääsee :)


Roopella kävin vuorostaan ajamassa eilen. Roope oli kovin innoissaan päästessään taas kärryjen eteen, hassua miten paljon se hommasta jo nauttiikin ! Menomatkalla koettiin pieni järkytys, kun jonkun koira tuli metsätiellä vapaana vastaan. Hetken aikaa kerkesin pelätä, että koira hyökkää kiinni, mutta onneksi se sitten päättikin lähteä äkkiä karkuun. Roope vain toljotti ja pörisi, mutta jatkoi sitten matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Roopella on outo tapa, että _menomatkalla_ täytyy porhaltaa täyttä päätä ja raville löytyy halukkuutta. Kun käännytään kotiinpäin, vauhti hyytyy ihan kokonaan eikä sitä raviakaan enää vapaaehtoisesti tule. Niinpä ollaan nyt ravailtu sitten enempi kotoa poispäin ja kävelty takaisinpäin.

Tiistaina meille tuli myös talven heinät, vihdoin ! Isoja pyöröpaaleja tuli nyt alkuunsa pihaan viisi, ja toiset viisi on vielä varauksessa. Heinässä on vähän säilöntäainetta mukana, joten eikös molempien ponien masut ole jo vähän sekaisin... Kumpikaan ei ole siis koskaan syönyt yhtään säilöistä heinää :D Noooh, maitohappoja vaan pari päivää, niin eiköhän se siitä.



Huomiselle otan vastaan postausehdotuksia ! Yksi oma idea on päässä ja jossei lukijoilta mitään ideoita tule, toteutan sen :) Sunnuntaina sitten liikuttelen molemmat omat heppaset jälleen.

1 kommentti:

emilia kirjoitti...

Kiitos! Käyn vilkaisemassa teiänkin blogia :)

Viikonloppuja sinnekkin !