perjantai 1. helmikuuta 2013

Operaatio ahkeruus

Innostus varusteiden putsaamista kohtaan tulee ehkä muutaman kerran vuodessa, ja silloin kun se tulee, se pitää käyttää hyödyksi ! Nyt puunauskohteeksi on päässyt jo suitset ja satula, läjä pyykkiä odottaa pesua ja tänään älyttömän likaiset harjat pääsivät puunaukseen !

alkutilanne. Ällöttävän likaiset harjat ja Hexocil-shampoo, jota käytän nykyisin joka kamppeen pesemiseen :D
Laatikoiden sisältö.. Nuo karvat oon irrottanut harjoista, kaurat Roope on tiputtanu tonne.
Loraus Hexociliä, kuumaa vettä ja harjat likoomaan, tulee muuten puhtaita !
Lopputulos = ruskeat ja p*skaiset harjat näyttävät taas uusilta !
Ulotin puunausinnon myös hevosiin... siispä Roope pääsi pyllypyykille, kun plussakelit vihdoin saapuivat. Pakkasilla kun ei oikein ole viitsinyt pestä... Nyt on puhtaat kankut ja häntä taas, saas nähdä kuinka pitkään. Masu on kyllä mennyt nyt paljon parempaan suuntaan, kun kaura jätettiin pois, mutta oli tänään hieman jostain syystä taas löysempi.. Mörr.

Roopen kanssa käytiin pieni talutuslenkki ja sehän olikin astetta hauskempaa. Roope on ollut muutaman päivän hieman virtaisampi ja sen huomasi. Muutaman komennuksen jälkeen alkoi armoton uhmaikä ja loppumatka hieman keskusteltiinkin. Loppu hyvin, kaikki hyvin, mie 1, Roope 0. Jes!

Lisäksi vielä tallien normisiivous, "varustehuoneen" siivous, kaapin järjestely ja trailerin umpihangesta esiin kaivaminen... Enkkua ja uskontoakin pitäisi kai ruveta lukemaan :D! Hapottaa !


ps. ollaan huomenna menossa Roopen kanssa ekaa kertaa kentälle! Tarkoituksena eka juoksuttaa virrat pois liinassa, tutustua paikkaan, testata käyttäytyminen ja ehkä tutustua puomeihin. Tuolla kentällä on siis tarkoitus ruveta käymään useammin irtohyppäämässä. Luvassa kunnolla kuvia !! Torsti ei pääse nyt mukaan, mutta ehkä joku toinen kerta ;)

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Meillä kans Dumlella oli meille tullessaan massu sekaisin, parin viikon ajan tuli löysempää kakkaa ja voi sitä takapuolta ja häntää, miltä ne näyttikää sen parin viikon ajan :D

Dumlella kuitenkin vatsavaivat parantui ja nyt on pysyny ihan hyvänä, takapuoli ja häntäki on siistitty sen jäljiltä :) Inhottavia kyllä tommoset mahavaivat...

emilia kirjoitti...

Roopella on ollut pitkin talvea milloin mistäkin, luultavastikkin johtunut siitä, ettei kaura ole sulanut kokonaan.. Nyt kun kaura jätettiin pois, niin masu parani hetkessä !

Hyvä että teilläkin on parannuttu :). Inhottavaa tuo hännän ja pepun pesu talviaikaan :/

Oona kirjoitti...

Tosi kiva ja pirtee postaus! :) Olispa mullakin tommonen puunausinto :D

emilia kirjoitti...

Kiiitos :)!

Löytäispä vielä innon putsata valjaat ja pestä loimen, sitten tartteiskin seuraava innostus löytää vasta kesällä... :DD