perjantai 15. maaliskuuta 2013

Barcelona tsekattu, rahat tuhlattu ja hauskaa pidetty. Raaka paluu arkeen saa siis alkaa :)

Barcelona oli ihan kiva paikka, tosin ehkä vielä hieman kuollut tähän aikaa vuodesta. Ruoka oli hyvää ja tavaraa löyty, suosittelen ehdottomasti :)


Tänään hoidin pitkästä aikaa aamutallin, hevoset oli ihanan innoissaan ja aloittivatkin aamun rallittelemalla tarhassa ! Piti melkein puolituntia värjötellä kylmässä ja seurata toisia :)

Puolenpäivän aikaan hain yli-innokkaan teinin tarhasta varustukseen. Huomasi kyllä, että melkein viikko on taas liikutuksesta mennyt, sen verran innokkaalla päällä oltiin :) Käytiin n. kuuden kilometrin ajolenkillä, menomatka hieman säheltäen ja takaisintulomatka sitten jo kävellen ja rauhassa hölkäten. Roope meni kyllä älyttömän hyvin taas.

Torsti pääsi myöskin kärryjen eteen, kunhan sitä ensin oli harjattu puoli tuntia... Herrajumala oikeasti sitä karvan määrää joka irtoaa! Torstikin oli oikein reippaalla päällä, käveli omin haluin reippaasti ja nosti muutaman kerran laukankin ihan omasta halustaan. Saatiin jopa pitkästä aikaa vängättyä myös vasen laukka esiin, yleensä kun Torsti laukkaa aina vain sitä oikeaa. Hyvä poni :)


Roopelle on muutama satula nyt valmiina, edellinen menossa sovitukseen, oma "kenttä" saadaan toivottavasti mahdollisimman pian joten kaikki on raiteillaan :)! Pian saadaan siis kunnolla aloitettua ratsastelu ja myös se irtohyppääminen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tee postaus tosta tein tulevast kentäst?

emilia kirjoitti...

Voin tehdä :)