lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kentällä part 2

Heti ensin pahoittelut, ettei uusia kuvia tai videota ole, iskä oli puominnostajana joten kuvaaminen nyt jäi :/ Asiaan kuitenkin!

Roopen kanssa lähdettiin siis kentälle, oltiin hyvissä ajoin jo puoli 10 ajamassa! Viime kerrasta oli jo hieman liikaakin aikaa ja Roopen piti hieman hihhuloida.. Juoksutin alussa vain normaalisti liinassa, saatiin parempia laukkoja kuin koko talvena ! Pohja oli hyvässä kunnossa, joten otettiin muutamia hyppyjä.


Aluksi hypättiin pientä kahden esteen jumppaa. Roope hyppäsi ihan perushyvin, näin kun ensimmäistä kertaa hypättiin jumppaa! Seuraavaksi laitettiin ympyrälle yksi pieni este, jota hypättiin molemmista suunnista. Roope ei oikein jaksanut keskittyä pienellä korkeudella, joten nostettiin hieman. Tarkkaa mittaa en nyt tiedä, mutta veikkaisin esteen olleen noin 70cm. Olin melko varma ettei Roope uskaltaisi hypätä, mutta niin se vaan siitä meni yli! Ja hyvin! Otettiin muutamat onnistuneet hypyt molemmista suunnista ja lopetettiin siihen.

Testattiin lopuksi vielä yhtä satulaa, joka oli valitettavasti liian pitkä.. Huoh :(


Iltapäivällä kävin vielä ajamassa Torstin ensimmäistä kertaa hieman pidemmällä lenkillä :) Matkaa tulee ehkä 3-4 kilometriä. Torsti oli oikein virkeällä tuulella ja kipitti innoissaan menemään koko matkan. Loppumatkasta se olikin sitten jo ihan hyytynyt.


Puolenyön aikoihin on sitten lähtö sinne Barcelonaan ja takaisin tulen torstaina, joten postaustauko jälleen edessä! Hepat jää iskän hoitoon :)

ps. mitäs tykkäätte ulkoasusta ?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://murunroope.blogspot.fi/2011/10/loooveloove.html

luin vähä vanhoi postauksii ja sit oli tuommone :') ' jee, 15 lukijaa täynnä..' Ja nyt on yli 130 C'':

emilia kirjoitti...

haha, voi noita aikoja :D