torstai 21. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Jakson loppu lähenee kovaa vauhtia ja koulutehtävien määrä kasvaa, ja se taitaa näkyä myös blogin aktiivisuudessa.. Tänään on ensimmäinen päivä tällä viikolla kun edes ehdin avata tietokonetta D:

Hevoset on silti liikkuneet iha normaalisti. Ratsastin Roopella _ilman satulaa_ maanantaina rennon käyntilenkin. Meni oikein mallikkaasti, vaikka olikin vasta toinen kerta ilman satulaa. Saa olla iloinen omistaessaan 3-vee orin, jolla voi mennä maastossa ilman satulaa hyvin vähäisen ratsastelun jälkeen.. :)

Torstilla ajoin keskiviikkona. Poni oli oikein mukava, sopivan reipas ja jaksoi hyvin mennä koko matkan. Alkaa tuollakin ponilla vihdoin kunto nousta, kun on alettu lisäämään vähän matkaa lenkkeihin.

Tänään kotona odottikin kiva yllätys, Roopelle nimittäin vihdoin sopiva satula! Tämä on siis leveämpi kuin meidän aikaisempi (ja näin varusteurheilijana voin sanoa, että myös kivemman värinen ;)). Testattiin sitä siis, pieni lenkki illalla metsätietä pitkin. Roope oli ihan oma itsensä, sopivan eteenpäinpyrkivä ja kuunteli hyvin. Pohjeavut ja laukkaaminen oli vähän unohtunut, mutta kyllä nekin sieltä sitten löytyi.


Viikonloppuna sitten kunnon postausta kuvien (ja ehkä videonkin) kanssa!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiva postaus!

Lähetitkö sen tiimun jo?

emilia kirjoitti...

Kiitos! Olen lähettänyt :)

Tanja kirjoitti...

Onko tämä niitä Horzen yleissatuloita, jos on niin mitä oot pitänyt? Ainakin vaikuttaisi samanlaiselta kuin niiden myymä... :)

emilia kirjoitti...

En tiedä yhtään mistä on lähtöisin, ei oo merkkiä ja ostin käytettynä :)