torstai 18. huhtikuuta 2013

Roope säätää

Taukoa on taas tullut kun päivät on tällä hetkellä melkosen täysiä. Pääsen koulusta neljältä, autokoulu on joskus sen jälkeen, tallit pitää siivota ja tarhatkin pitäisi saada siivottua, sitten onkin jo ilta ja pitää tehdä läksyt ja nukkua... Hohhoi. Ensi viikolla onkin sitten jo Ruotsin matka :)

kovin hyödylliset kakanmättöavustajat R & T
Kuten ehkä arvata saattaa, hevoset on viettäneet aika leppoisaa elämää. Torsti on välillä lenkkeillyt narun päässä ja Roopen ajoin kerran. Sekin ajokerta sai vähän huonon pätkän, kun joku fiksu ajoi rekalla vastaan helskutin kovaa. Voitte kuvitella minkä paniikin Roope sai, mutta onneksi selvittiin..

Ihana jatkuva karvanlähtö...
Laura kävi tänään ajamassa Torstilla, huomenna on Roopen vuoro liikkua varmaan ratsastaen. Jos vaan ollaan liikkumiskykyisiä...

.... sillä eilen hevoset oli juoksemassa toisessa tarhassa virtaansa pois ja Roopella meni hiukan liian lujaa. Niinpä se veti kyljelleen ja katkiais tolpan matkalla. Tolpan pää sitten tökkäsi pari haavaa ja Roopen toinen kylki on vähän arka, mutta onneksi ei pahemmin käynyt..

 Videolla alussa muuta sälää ja lopussa sitten se kaatuminen :s

Takajalan haava, pieni naarmu vaan. Toinen on etujalassa ja vähän arempi, muttei sekään mikään iso - onneksi

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oivoi kun kävi ikävästi Roopelle :/ Meillä Dumle sai tänään myös tollasia kunnon riekkukohtauksia kun siivoilin tarhassa kakkoja. Kunnon pukit lenteli ja poni juoksi pää viidentenä jalkana.. :P

emilia kirjoitti...

Kyllä se sitten otti vähän opikseen tuosta kaatumisesta :D

Taitaa olla kaikilla heposilla vähän kevättä rinnassa :)