maanantai 29. huhtikuuta 2013

Sweden check !

//edit. blogger näköjään päättikin taas itse muuttaa taustan itsekseen....... mikä tässä nyt on vikana??? t. tekniikan ihmelapsi

Ruotsista kotiuduttu eilen, ihan kiva paikkahan se oli, ei kylläkään Suomesta niin kovin paljoa eronnut. Heposet oli suurimman osan ajasta olleet ihan nätisti, mutta Torsti keksi vähän lisäaktiviteettia...
Oli nimittäin karkaillut enemmänkin. Ensimmäisellä kerralla löytyi 3 kilsan päästä "naapurin" pihasta, muilla kerroilla sitten tässä kotipihassa oli ollut syömässä. Nyt ne hepat on teljettynä puuaitaan... Pääsevät kyllä muuttamaan kohta kevättarhaan :)

Nyt pitänee aloittaa taas hetken teholiikutus, kohtahan alkaakin sitten jo laidunkausi. Uusista laidunkavereista ei vielä ole varmaa tietoa mutta etsitäänetsitään..

Ensi viikolla siis ohjelmassa ne Torstin kisat, sitä ennen poni pitäisi kai pestä vielä :D

Huomatkaa muuten vihdoin valmis ulkoasu, oli työn ja tuskan takana! Jos tuo tausta vielä kerran hyppää pois niin ärrrr... Bannerista kiitokset Julialle :)! 
Tykkäättekö?

Ruotsalaine orava :D
Uusia kuvia meiän hepoista mahdollisimman piakkoin, jospa nyt saisi blogiakin vähän heräteltyä henkiin !!



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei onko tässä vaan musta tausta vai jokin muu? itselläni näkyy vain musta tausta :)

Anonyymi kirjoitti...

Bannerista en pidä, huonosti muokattuja kuvia (nuo rajaukset joissa näkyy luntakin...) ja kuvavalintoja olis voinu miettiä enempi. Tausta näkyy mullaki iha vaa mustana.

-tessa

emilia kirjoitti...

Tosiaan blogger hävitti taustan aina ja laittoi mustan tilalle itestään, en tiie missä vika..