perjantai 24. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Hevosten yhteiselämä sujuu oikein hyvin, Lucas tosin vähän pelkää Torstia :D Roope on lauman pomo ja hyvin toimii. Eilen päästettiin kaikki koko pellolle ja nyt saavat jäädä jo yöksikin, jee ei karsinan siivousta vähään aikaan !!


Huomenna lähdetään Torstin kanssa minihevosten näyttelyyn, joka on ensimmäinen Suomessa järjestettävä. Kaviot on nyt vuoltu näyttelykuntoon, tänään pitää enää nyhtää kaikki pihkat ja talvikarvan jämät pois ;). Torstilla on viime kesänä kipeytynyt korva taas uudestaan kipeä... Tilasin sille nyt ihanan kärpäshupun niin josko se helpottaisi.

Roopen ilmoitin 9.6. Lappeenrannassa oleviin suomenhevosten shownäyttelyihin. Vähän jännittää ponin käytös kun tänä keväänä ei olla näyttelyissä käyty, pitänee kai käydä vielä kerran harjoittelemassa ennen tositilannetta. Harkinnan alla on myös käyttää Ropsu vikaa kertaa varsanäytteltissä 12.6. Savonlinnassa, jos vain saadaan kyyti järjestettyä..

Viikonloppuna ulkoilutan taas kameraa uudelleen ja huomisesta lupaan kuvia jos vain on hyvä ilma ! Nyt peukut pystyyn Torstille että pärjätään :)

ja uusi banneri on Emmin käsialaa, kiitos ! :)

3 kommenttia:

Viipi kirjoitti...

Tsempitykset täältä :) !!

naggiw kirjoitti...

Hieno banneri! Nyt mun on _pakko_ tulla kattomaan jos näin lähelle tuutte :D (jos on vapaata..)

emilia kirjoitti...

Kiitosta :)!

ja nakki tuu vaan :)