lauantai 23. marraskuuta 2013

Tilannepäivitystä

Roopen antibioottikuuri loppui alkuviikosta, eikä mahan kanssa ollut mitään sanottavaa. Se oli jopa normaali! Ruoka vaihtui Racing Selectediin, joten silläkin toivottavasti on osansa.

Tänään kuitenkin maha oli hieman sekaisin. Koitin myös ratsastaa pienen pätkän, mutta Roope oli yhä hieman haluton, pysähteli jne. Jatketaan siis lomailua vielä hetki ja toivotaan, että maha ei nyt ala taas temppuilemaan.

Ruunausasiakin on ehkä vähän menossa eteenpäin, peukut pystyyn!

Muutamaa postausta olen suunnitellut jo toteutettavaksi, kiinnostaisiko lukea Torstin tulevaisuudesta tai meidän hevosten kengättömyydestä? Huomenna ehkä myös Torstista videota, mutten lupaile mitään :)

Haha, olipa turha postaus, mutta kuitenkin.

Fiilikset tähän loskaan, yhyy talvi tule jo!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on taisteltu 21-vuotiaan puoliverisen mahan löysyyden kanssa.Kesällä vaihdettiin racing seniori racing selectediin. Siihen loppu mahaongelmat. Uusi ruoka on auttanut myös lihasjäykkyyteen. Eläinlääkärikin kehui, että heppa on paljon paremman näköinen kuin vuosi sitten.
T.Tiina

emilia kirjoitti...

Olen kuullut vain hyvää tuosta ruuasta, toivotaan että auttaa meilläkin!

jenni kirjoitti...

haastettahaastetta! > http://lamminveristaelamaa.blogspot.fi/2013/11/haastettuna.html

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin kiinnostaa tuo kengättömyys! meidän suokkivarsa on tarkotus jättää kengättä tulevaisuudessa jos vaan mahdollista ja käyttää bootseja.

emilia kirjoitti...

Jenni öuunöyyy :(

ja anonyymi, täytynee tässä joku pv ottaa vähän kuvia ja naputella jotain asiasta :)