lauantai 25. tammikuuta 2014

Höhuoh

Muistan ehkä maininneeni joulukuun lopussa pienestä toiveesta, että tämä vuosi alkaisi huomattavasti paremmin, kuin mihin edellinen loppui.

Roopehan oli koko loppuvuoden enemmän ja vähemmän kipeä ruunauksen jäljiltä ja vuosi 2013 vei mennessään meidän mahtavimman Kerttu-pupun.

Tällä hetkellä tuntuu, että toiveeni on mennyt kuuroille korville. Alkuvuosi vei heti mukanaan ihanan Lyyli-pupun, jolle näin tutkimatta on todettu diabetes. Mutta valitettavasti ongelmat eivät jääneet siihen...

Muutamien viime viikkojen aikana Tiuhti-pupu on saanut epilepsiakohtauksia. "Vasta" kolme on tullut, pari lievää ja yksi pahempi. Niimpä senkin kanssa on jouduttu tekemään monia ratkaisuja, lähiaikoina varmaankin sen lopullisen, jos ei jotain ihmeparanemista tapahdu.

Lisäksi vielä, eilen Torsti näytti pieniä ähkyoireita ja sitä varmuudeksi taluteltiin pitkin iltaa. Selvittiin toistaiseksi pelkällä huokauksella, mutta kyllä tuollainen aina herättelee..

No, jos jotain positiivista täytyy sanoa, niin Roopen kanssa menee vihdoin hyvin. Ollaan huimasti edetty kouluhommissa! Poni osaa jo ympyrät jokseenkin oikeaan suuntaan asettuneena käynnissä ja ravissa, pysähtyä, toisinaan peruuttaa ja nostaa OIKEAT laukat pyynnöstä! Lisäksi se on rauhoittunut huimasti. Vaikka meidän ruunauksesta paraneminen oli keskivertoa tuskallisempi, en ole sitä päivääkään katunut.

Heh, ehkä turha ja erittäin negatiivinen ja kuvaton postaus, palataan paremmissa merkeissä huomenna!


2 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Nyt iski kauhee ponikuume, kun tätä blogia selailin :D

Tykkään sun kirjoitustyylistä ja huomaa, että olet pitänyt blogia jo pidemmän aikaa. Mukavaa viikonloppua ! :)

emilia kirjoitti...

Kiitos paljon :)!