maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kuulumisia


Paljon olisi taas kerrottavaa, mutta aikaa ei vaan oo tarpeeks :D

Täällä alko kesä tosiaan ja lämpötilat on huidellut tuolla +15, hepat ainakin tykkää! Torsti on jopa yllätetty nukkumasta tarhasta ekaa kertaa tänä vuonna!

Hevoset on myös ollu "tiukalla" dieetillä, molemmilta pitäisi saada kiloja pois ennen laitsakauden alkua, ja tietenkin se hoikkuus pidetään myös siellä laitumella ;) Kesäksi meille onkin tulossa tänne enemmän ja vähemmän kavereita, niistä lisää sitten myöhemmissä postauksissa!

Tänään kuitenkin käytiin jopa molempien heppojen kanssa kentällä, tarkoitus oli kyllä mennä vain Roopen kanssa, mutta otettiin sitten Torsti mukaan kun Roopelle koppi oli taas vähän hankala paikka.. Harjoiteltiin Roopen kanssa pääasiassa kouluratoja, sillä ollaan menossa kisoihin sunnuntaina! Ilmottauduin jo raviohjelmaan, mutta tämän päivän jälkeen harkitsen vielä, jos menisin myös helpon ceen, koska Roopella ei ainakaan ollut mitään ongelmaa laukkalävistäjien yms. radan osien kanssa.


Roope oli ratsastaessa tänään vähän huonompi kuin viimeksi, tarhassa oli kiimasia tammoja jotka kitisi toisilleen ja se häiritsi hieman Roopen keskittymistä :D Poni tuntui myös hieman väsyneeltä, vaikka onkin nyt ollut pääsiäisen kevyellä vaan. Kuitenkin hyviäkin pätkiä oli eikä Roope missään nimessä huono ollut, vain hieman huonompi kuin viimeksi. Nyt reenaillaan radat kotona vielä pari kertaa tässä viikon aikana ja sunnuntaina suunnataan sitten kisoihin!

Torsti juoksi kentällä vähän liinassa ja oli tosi tomeran näköinen siellä tammojen keskellä ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä teillä on kisat sunnuntaina ? :)

emilia kirjoitti...

Imatran ratsastajien tallilla :)

Patricia kirjoitti...

Missä kävit kentällä?:)