perjantai 11. huhtikuuta 2014

"Varsan" eka kenkulit!


Roope sai tänään etujalkoihinsa ensimmäiset kengät! Takakengät tulevat perässä ensi viikolla, kun ei kehdattu toista seisottaa ekalla kerralla vielä niin pitkään, että ois kaikki laitettu. Roope oli kyllä ihan mahdottoman nätisti koko toimituksen ajan, ehkä porkkanapalkalla oli tosin jokin osuus siinä ;)

Kengityksen syitäkö?
Olen aina ollut enemmän kengättömyyden kannalla ja kengättömiähän kaikki meillä asuneet hepan on ollut. On jotenkin tuntunut turhalta kengityttää pikkuponeja tai 1-vuotiasta suokkivarsaa, mutta nyt tallissa ei tosiaan seiso enää se vuotias pikkuvauva, vaan paljon liikuntaa kaipaava teiniheppa. Meillä on myös kesäisin täällä erittäin kovat tiet, joten kengättä kulkeminen enemmissä määrin on mahdotonta.. Roopenkin kaviot oli jo jonkin verran kuluneet, joten nyt oli viimeinen hetki jo ne kengät laittaa!

Talvella kyllä varmaankin jatketaan sitten taas ilman kenkiä, hokkikenkäinen Roope ja sata kertaa pienempi Torsti samassa tarhassa ei kuulosta hirveän turvalliselta yhdistelmältä.. Eipä Roope talvella kyllä kengillä mitään tekisi muutenkaan, kun silloin töppöset ei edes kulu :)

Ei kommentteja: