keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ratsuilua

Tänään taas väänneltiin Roopen kanssa koulujuttuja, pakko sanoa mutta se alkaa pikkuhiljaa olla jo ihan ratsastettava! Asetukset alkaa löytyä, laukannostot tulee helposti ja kaikki alkaa olla jo sellaista ns. peruspullaa. Seuraava askel taitaa sitten olla vähän vaativammat jutut jo ja tietenkin hyppäämistä pitäisi alkaa suunittelemaan! Hui.

Mutta kertokoon kuvat enemmän:



Käynnissä Roope alkaa olla jo tosi taipusa pikkusen jumppailun jälkeen!



Ravi taas on kuskille vaikein askellaji ja se ehkä näkyy kuvistakin :D Pitäisi oikeasti ottaa itseä niskasta kiinni ja raahautua tuon ponin kanssa tunnille tai valkkaan...
Laukkaa taas ollaan päästy reenaamaan viime aikoina aika vähän huonojen pohjien takia, mutta onneksi Roopella on ihan perushyvä laukka, se on saanut siihen voimaakin maastossa laukkailun ansiosta :)



Ponin lemppari on ehdottomasti loppuravit, pitkällä ohjalla ja pitkällä kaulalla jumppailu, Roope on ihan omimmillaan niissä :D
ja lopuksi epätoivoinen yritys ottaa jotai seisoskelukuvaa.. no ei onnistunut :D
<3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuo sun heppa on noin kamalan paksussa kunnossa? :(

emilia kirjoitti...

Sanoppa muuta... Orina se joutui syömään vähän enemmän ja nyt ruunauksen jälkeen sopiva ruokinta on ollut vielä hakusessa ja poni vähän paisunut :( Puolustukseksi pakko sanoa, että on se laihtunut sentään vähän kun vertaa edellisiin kuviin!

Laura kirjoitti...

Roope on kyllä tosi nätti putte, vaikka vähän pulska onkin. :)

emilia kirjoitti...

Kiitos:)