sunnuntai 30. marraskuuta 2014

IRan koulukisat 30.11.14

Kisoissa taas käyty ja nämä olikin viimoiset tälle vuodelle, nyt talvi harjoitellaan ja koitetaan vähän jossain edistyäkin, sitten taas keväällä katsellaan näitä kisoja enemmän.

Verryttelyssä Roope oli ihan hyvä, innokas, mutta vähän epätasainen edestä ja vähän turhan paljon mupelsi kuolainta. Sain kuitenkin sen ihan hyvin avuille, mitä nyt vähän tuomarin ja katsomonpääty oli jännittäviä.

Noh, rata sitten oli vähän turhankin vauhdikas :D Ponille tuli pieni paniikki kun jäi yksin maneesiin ja kaasu jäi päälle, mutta ihan hyvin selvittiin radasta. Mitään suurempia rikkoja ei tullut, mitä nyt meikä vähän unohti radan ja pysähtyi väärällä lyhkäsellä sivulla, siitä sitten -2 pistettä.

Arvostelupaperissa numeroita on väliltä 5,0-6,0, pääasiassa kommentteina "rauhallisemmin, jännittynyt, tahti kiihtyy". Muutama ihan positiivinenkin juttu sentään "Hyvä pysähdys, ok peruutus", "tehtävät sujuvat ok" ja "ratsastusasento kunnossa". Perinteisesti myös ainainen ongelmakohta 10metrin voltti laajeni liian suureksi, ens kisoissa en sitä virhettä sitten enää sadatta kertaa tee :D!

Roope kuitenkin toimi ihan hyvin, lopputuloksena 56,75% ja onnistunut reissu, tähän on hyvä lopettaa ja harjoitella ongelmakohtia sitten tämä talvi :)

Ei kommentteja: