perjantai 28. marraskuuta 2014

Tilannekatsaus

Hiljaista on ollut täällä suunnalla, lähinnä johtuen siitä, ettei mitään jännää kirjoitettavaa ole ollut. Liikutuksetkin on ollut vähän sitä ja tätä kun kelit vaihtelee niin paljon, mutta nyt talvikenkien kanssa pääsee taas vähän paremmin Roopekin liikkeelle!

kunnon talvi tule jo <3
Nyt kuitenkin nopeasti pari juttua!
Sunnuntaina lähdetään vielä käymään tämän vuoden vikoissa kisoissa IRalla, tavoitteena päästä HeC läpi edes suht. tasaisesti ja oikeassa askellajissa. Kisailua jatketaan sitten taas keväällä ja koko talvi keskitytään vaan ahkeraan reenaamiseen, lihasta ja voimaa ponille ja ratsastaja voisi opetella joskus ratsastamaankin ;)

Toinen juttu, joulukuu lähestyy pelottavasti ja tänäkään vuonna tähän blogiin ei tule joulukalenteria. Ajattelin kuitenkin tehdä muutaman erikoispostauksen viikossa, joten nyt saisi laitella ideoita tulemaan aiheista!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Videopostaus sun normipäivästä
Jonkin sortin varustepostaus

Maija kirjoitti...

- monenlaisia mielipidepostauksia esim. ratsastuksesta urheilulajina, ratsastuksesta yleensä
- postaus omista tavoitteistasi ratsastajana ja kaikilla hevosilla
- jonkinlainen varustepostaus
- jonkunlainen ratsastushistoriapostaus¨
- myday , mieluiten videona mutta kuvinakin käy

siinä nyt muutama esimerkki :D

Ja muutes, missä tuon vasemmanpuoleisen ponin (en oo ihan varma kumpi poni kyseessä... :D) toinen korva on, se alko häirittemään mua :D

emilia kirjoitti...

Hyviä aiheita molemmilla, eiköhän noista toteutettavia löydy :)!

Ja Torstilla kävi muutama vuosi takaperin pieni onnettomuus tuon korvan kanssa, siihen tuli hirveä paise ja eläinlääkäri sen puhkaisi ja sen seurauksena se jäi vähän tuollein kurttuun :)