sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kolme ratsastuskertaa


Erikoiskengityksen ja taitavan kengittäjän ansiosta Roope pääsi takaisin liikenteeseen jo tiistaina ja jalka näyttää nyt täysin parantuneelta. Muutaman köpöttelymaaston jälkeen palattiin normitreeniinkin jo ja otettiin viikonloppuna pieni kouluiluputki!

laukan kanssa on eniten hommia, se on niin kovin voimatonta vielä..
Perjantaina Roope oli sopivan reipas, mutta kaatui lomailun jäljiltä aika pahasti sisäpohkeen päälle ja oli jäykkä kuin rautakanki. Taivuttelin käynnissä ja ravissa pellolla sen verran, että vähän sain myötäystä. Laukat käytiin ottamassa tiellä reippaassa temmossa, taisi seisomisesta tulleet jumit aueta, kun seuraavana päivänä oli ihan eri meno!


Loppuravailua
Lauantaina kävin tekemässä nopsan ja kevyen 20 minuutin taivuttelun ja Roope oli todella paljon parempi! Kuvat on otettu tältä päivältä ja uskokaa vain, että tuo hevonen hikosi oikeasti noin lyhyessä ajassa noin paljon, kun teki töitä ihan eri tavalla kuin edellisenä päivänä! Otettiin muutama laukkapätkäkin ympyrällä, mutta pääasiassa mentiin käyntiä ja ravia.


Vähän innostui :-D
Tänään oltiin tunnilla toisella tallilla. Mentiin alkuun siirtymiä ja ravijuttuja, Roope oli vähän liikaa pohkeen takana ja vähän meni jopa tyhjäksi edestä, mutta teki toki myös todella hyviäkin pätkiä. Kouluilun jälkeen kasattiin muutama pikkueste ja jo rupesi Roopekin innostumaan! Viimeksi marraskuussa hypänneeksi Roope meni varmasti, vaikkei aina ihan askel osunutkaan. Tehtiin muutamia helppoja tehtäviä ja lopetettiin ennenkuin hevonen väsyi liikaa. Tyytyväisempi ei olisi voinut olla, harmi kun ei saatu kuvia vesisateen takia :-(


Nyt tehdään ihan muita juttuja alkuviikko ja sitten taas jatketaan tästä eteenpäin! Tässähän uskaltaa kohta jo vilkuilla tulevia kisojakin ;)

hieno heppa <3

Ei kommentteja: