sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Tampereen hevosmessut

Tänäkin vuonna suunnattiin Tampereelle messuilemaan ja tämä oli jopa kolmas kerta siellä! Vähän piti arpoa lähtöä, kun Roopelle sattui pieni haaveri torstaina, siitä lisää kuitenkin huomenna. Onneksi kuitenkin lähdettiin.

Edellisiin vuosiin verrattuna tänä vuonna oli mielestäni monipuolisimmin näytteilleasettajia, oli vähän kalliimpaa merkkiä ja putiikkia ja sitten vähän edullisempaakin. Löytyi kerrankin jopa ihan kunnon tarjouksia, ei mitään niitä -2e mitä on aiempina vuosina paljon näkynyt. Harmittamaan jäi Hööksin ja Viljarshopin puuttuminen, niistä kun itse kuitenkin melkeimpä eniten tavaraa ostan.

Pahimmat pettymykset oli kuitenkin näytökset. Aiempina vuosina omasta mielestä laatu on ollut paljon parempaa, nyt erityisesti rotujen esittely oli jotenkin... mitäänsanomaton. Osa ihan valmistelemattomia esiintymisiä, kierrettiin pari kertaa areena ympäri ja hypättiin pikkueste kerran ja se siinä, ei näin. Onneksi sentään muutama hyväkin mahtui mukaan, erityisesti friisiläisten esitys. Esteratsastuskisa olisi ollut jänskä, vaan näkyvyys katsomoista oli vähän heikko, kun ihmiset parveili myös siellä aidoilla. Tähän jos saisi muutosta seuraavina vuosina! Muutama todella siististi ratsastava junnu jäi ihan mieleekin, plussaa heille. Enempää näytöksiä ei edes jääty katsomaan, vaan lähdettiin etsimään ruokapaikkaa muualta, sillä messuilta sopivaa ja oikeinhinnoiteltua ruokaa ei löytynyt...

Nyt kuitenkin ostoksiin!

Horzen ulkokojusta alelaarista huippulöytö, pikkuinen huopa poneille! Ovh. 31€, messuilta 15€. Tää oli oikeasti vielä tosi pientä kokoa, hyvä siis meille!

Eskardon yleishuopa, piiitkän arvonnan jälkeen päädyin harmaaseen väriin ainaisen siniseen sortumisen sijasta ;) Ovh. 34€, messuilla 27€ ja huopa löytyi Reunokselta!

Roopelle on pitkään ollut harkinnassa S-vyö mutta sopivan hintaista ei ole löytynyt niin oikeastaan jo luovutin tämän suhteen.. Kunnes Hevarilta löytyi tämä hintaan 35€, tosin ovh oli vain 39€, joten hirveän huikea messutarjoushan tuo ei ollut.
ja viimeisenä ainoa "pakollinen" ostos, uudet kotibootsit Roopelle Agrimarketilta 15€

3 kommenttia:

Jolanda kirjoitti...

Ärsyttää kun meidän suokkien esitys oli mitä oli. Meillä juontaja luki ihan omiaan eikä sitä tekstiä mikä hälle oli tehty ja muutenkin sielä alettiin tekemään ihan omia juttuja. Lisäksi friisien esitys vei niin paljon aikaa että monet kärsivät siitä eikä meille annettu kun maks 5min aikaa tehdä oma ohjelma joka sekin meni päin mänyyä

Jolanda kirjoitti...

Mäntyä" :D eipähän tarvitse toiste lupautua tuommoiseen jos ei hommat suju :D

emilia kirjoitti...

Oli kyllä järjestäjälläkin oma osuutensa tuon näytöksen epäonnistumisessa juurikin tuon ajan käytön takia.. Mutta pakko sanoa, että siun ja heppasi mukana oleminen oli oikeastaan ainoa, mikä suokkien esityksen pelasti :)