keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Ennen kisoja...

... kerettiin meikäläisen opiskelujen takia harjoitella rataa jopa kerran ja nämä kuvat ovat siltä päivältä! Hyvin onneksi meni, niin uskallettiin pienestä harjoituksen puutteesta välittämättä lähteä kohti kisoja.




Roope on kesän aikana edennyt hirveästi, oppinut mm. etuosakäännöksen ja väistämäänkin ja on aika tasainen oikeaan kierrokseen käynnissä ja ravissa. Vasen kierros on kuitenkin todella hankalaa yhä, yhtään samanlaista tasaisuutta ei vielä ole kuin toiseen suuntaan. Laukkakaan ei ole nyt ihan hirveästi edennyt, kun kentän puutteessa pellolla mennään eikä pohja ole ollut tarpeeksi kuiva laukkaamiselle ihan vähään aikaan.. mutta talvella sitten keskitytään siihen!



Kesän aikana ollaan muutamilla tunneilla ehditty käymään ja kyllä se vaan tekee tuolle hevoselle hyvää. Enemmän pitäisi yhä käydä ja talven aikana kunnolla yritetäänkin! Nyt syksyllä kierretään muutaman pikkukisat niin koulu- kuin estepuolellakin ja sitten talvella aletaan kunnolla taas harjoittelemaan uusia juttuja, kyllä tästäkin taitaa vielä kunnon ratsu tulla ;-)

Ei kommentteja: