lauantai 26. syyskuuta 2015

Savitaipaleen hevosystäväinseuran match show 19.9.


Vihdoin sain aikaa tämän jutun kirjoittamiseen!

Ponit kyydissä startattiin kohti Savitaipaletta tuossa puoli kahdeksan maissa. Kymmeneltä oli ponien kehä, joten kerettiin hyvin ennen sitä hieman väsyttää molempia (tai siis lähinnä Hemmoa...) ja kehät menikin ihan mallikkaasti tämän ansiosta.

Torsti oli ensimmäinen näistä ja sai parikseen todella hienon 2-vuotiaan shettisorin. Eipä Torstilla mitään mahdollisuuksia sitä vastaan ollut, joten II. palkinto sieltä napsahti. Arvostelu oli kuitenkin oikein kiva ja poniin sopiva, joten se riitti.



Hemmolla oli myös parina hieno 2-vuotias shettisori, mutta onhan Hemmo toki itsekin hieno. Tuomari sanoikin, että tästä parista oli vaikea valita kumpi oli parempi, mutta tällä kertaa valitsi onneksi Hemmon I. palkinnolle. Siitä jatkettiin kisaaman luokkavoitosta, mutta sen vei lopulta sitten Torstia vastassa ollut ori. Hemmo oli kuitenkin hienosti luokan II. palkinnolla ja sai kotiinviemiseksi kivan riimunnarun!


Torstin arvostelu:

Rakenne:
ahdas takaa
hyvä ylälinja
kaunis, pieni pää
hieman lihava

Liikkeet:
melko lyhyt käynti
kiireinen ravi


Luonne:
ilmeikäs

Yleisvaikutelma:
mainio persoona, jolla on oma mieli
kuuntelee kiltisti esittäjäänsä





Hemmon arvostelu:

Rakenne:
lihaksikas
saisi olla vanhempi takaosa

Liikkeet:
hieno käynti
hieno ravi


Luonne:
malttaa hyvin

Yleisvaikutelma:
osaava esittäjä


Oikein onnistunut päivä siis muuten paitsi... Lopuksi Hemmolla kuitenkin vähän loppui kärsivällisyys ja alla olevista kuvista näkyy sitten, kun hurja orhi pisti leikiksi. Homma päättyi niin, että poni päätti, ettei kotiin tahdo ja saatiin se väkisin liinojen kanssa kyytiin työntää. Noh, jäipähän edes jotain parannettavaa seuraavaan kertaan ;-)



 Kaikki kuvat c. Elma, kiitos!

Ei kommentteja: