sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Sänkkärillä!

Tänä syksynä on muutamaan kertaan jo päästy sänkkärille, vaikka alkuun oli työn ja tuskan takana löytää sopiva, kun aiemmin käytössä ollut oli tänä vuonna viljeltykin rypsille...

Torsti oli mukana köpöttelemässä seuraneitinä ja Roope joutui vähän tuupattavaksi. Roopen satula on jäänyt vaihteeksi kapeaksi, mutta onneksi ilman satulaakin nyt pärjättiin. Satulassa on onneksi vaihtokaari, joten pitänee vain tilata sellainen leveämpi! Roope on muuten kyllä laihtunut, mutta saanut lihasta vähän joka paikkaan, jonka takia tuo satulakin on nyt kapoinen.


Roope oli perjantaina tosi hyvä ratsastaa, eilen humppailtiin maastossa ja tänään se oli oikeaan kierrokseen hyvä, vasempaan ei sitten niin hyvä. Viime aikoina ollaan otettu kovaan treeniin vastalaukka ja pikkuhiljaa alkaa kokonainen ympyrä vastalaukassa onnistua, sitä myös tänään treenattiin ja siitä Roope sitten vähän vertyikin.

Kiitos kuvaajalle ja kamuille Torstin ajosta :-)

Pidemmittä puheitta, nauttikaa kuvista!











2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Aivan älyttömän kaunis blogi sulla! :o Postauksetki tosi mielenkiintoisia ja hyvälaatuiset, isot kuvat plussaa! Ehdottomasti jään seurailemaan :)

http://kinkkukansa.blogspot.fi/

emilia kirjoitti...

Kiitps paljon, harmi, että blogi on nyt vähän ollut epäaktiivinen :-(