tiistai 8. lokakuuta 2013

Torstin laihdutuskuuri

 Muistatteko kun kesän lopussa vihjailin Torstin laihdutuskuurista? Oikeastaan sänkkärikuvien jälkeen heräsin todellisuuteen, että Torsti on aika huomattavan lihava. Eikun poni liikkumaan ja vähemmälle ruualle!

Torsti on siis liikkunut laihiksensa aikana 3-4 kertaa viikossa joko taluttaen, liinassa tai Roopen kärryn perässä juosten. Ensi viikolla alkaa sitten myös ajokuureilu, kun saadaan kärryt vihdoin fiksattua. Päivisin myös Torsti on vapaalla heinällä, koska se on ainoa Roopelle sopiva vaihtoehto enkä ala näitä eri tarhoissa tarhaamaan. Yön aikana taas Torstin heinä on ihan minimaalinen, tosin yhtään enempää se ei öisin edes jostain syystä söisikään, vaan sotkisi loput. Lisäksi Racing Ponya ja kauraa sekoitettuna n. 3dl aamuin illoin, jotta saadaan vähän virtaa poniin. Tämä ruokinta on nyt ollut erittäin hyvä!

Mutta nyt siihen totuuteen, eli kuviin, jotka kertovat kaiken.

LÄHTÖTILANNE 31.8.2013


   
JA NYT 7.10.2013 (ja valitettavan huono puhelinlaatu :/)                 

                              

                            

HUOMAATTEKO EROA ??

Lisätään samanlaiset vertailukuvat myös Roopesta, sitä nyt ei ole tavoitteellisesti laihdutettu, mutta lihaksia on koitettu kerryttää. Miltä näyttää?

31.8.2013
7.10.2013
(ja kuten ehkä huomaatte, Roope on muuttunut hieman ylämäeksi pepun osalta, joten nyt mennään taas hetki kevyemmin, jos tuo on päättänyt vielä kasvaa :>)

2 kommenttia:

awc kirjoitti...

Torsti on paljon solakamman näköinen nyt! Roopeki on paremman, hoikemman näköinen. :--)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uzLbwLKk3L8

IHANA :)