keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vuosi



Palataan hieman ajassa taaksepäin. Vanhat lukijat muistavat meillä ylläpidossa olleen risteytysruuna Konksin?

Konks oli maailman opettavaisin poni. Se oli Roopelle täydellistä seuraa, pomotti tarpeeksi, mutta jaksoi myös leikkiä. Konks oli sopiva lastenratsu ja se jaksoi aina tehdä juuri sen, mitä pyydettiin.


Konks saapui mutkien kautta meille ylläpitoon marraskuussa 2011, siis kaksi vuotta sitten jo. Yli puolen vuoden meillä asumisen jälkeen sen omistaja halusi ponin takaisin itselleen, ja niin tapahtui kesäkuussa 2012. Jouduttiin jättämään hyvästit rakkaalle ponille, mutta kuten sanottu, yhden oven sulkeminen tarkoittaa toisen avautumista, ja talliin asteli hyvin Konksin paikan täyttänyt Torsti.

Satunnaisesti kävin Konksia moikkaamassa kesän aikana ja Konks oli ihan tyytyväinen elämäänsä uudessa paikassa. Kunnes sain eräänä iltana puhelun sen omistajalta. Konks oli saanut pahan ähkyn.

Ähkystä tuli kohtalokas, ja rakas ponimme laukkasi vihreimmille laitumille 8.10.2012. Yli vuosi sitten.

Olen yrittänyt kirjoittaa tätä tekstiä jo hetken aikaa. Se ei vain ole onnistunut. Vuosi on jo niin pitkä aika.




Nuku rauhassa Konks <3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:'(

Anonyymi kirjoitti...

päädyin lukemaan tän postauksen innoittamana vanhoja postauksia ja tulikin mieleen mitä urholle ja siulle kävi? tai missä urho nyt on? tosi harmi jutu tuo konks;(

emilia kirjoitti...

Urho jäi sille tallille asustelemaan, missä ennen kävin. Jouduin monien syiden takia lopulta lopettamaan siellä käymisen, mutta Urho on edelleen siellä, muuta en oikeastaan tiedä :/