maanantai 7. lokakuuta 2013

Videota Roopesta

Yksi päivä nakitin Lauran kameran taakse tavoitteena saada pari kivaa videopätkää. Roope on viime aikoina ollut tosi hyvä käynnissä ja ravissa, kun ollaan harjoiteltu ympyröitä. Käynnissä on jo pientä asettumistakin, ravissakin ympyrä on jo ympyrän muotoinen, vaikkei se nyt kuitenkaan vielä ihan tasapainossa ole. Laukka puolestaan on ollut viime aikoina hankalaa, hieman holtitonta ja tahditonta.

Video on siis torstain? ratsastuksista, jolloin Roope päättikin sitten, että nyt saa kouluvääntö riittää. Pari hyvää pätkää toki tuli, mutta muuten meno oli vähän haahuilemista ja pysähtelyä, liikkuminenkin halutonta. Vika on satulassa, joka menee nyt kyllä vaihtoon, mutta samalla Roope saa hieman lomailua oikeista ratsuhommista. Nyt vaan kärryillään ja käydään rentoja käyntilenkkejä ilman satulaa muutaman viikon ajan, ettei hommat ala maistua puulta.

Videota nyt kuitenkin on, kommentoikaa toki! Torstifanit voi pysyä kuulolla huomiseen ;)


ps. huomatkaa laukassa hieno laukanvaihto, jonka Roope ihan itse toteutti :D

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Moi, löysin sattumalta blogiisi ja erityisesti tähän postaukseen. Itselläni on samanikäinen shettisruuna, jonka tulisi kanssa laihtua huomattavasti! Ruokinta on ihan minimissään ja olen "uskaltanut" liikuttaa ponia vain 2krt/vko, kerran liinassa ja kerran kärryillä. Miten teillä on edennyt laihdutusprojekti ja millaisella rytmillä menette? Onko 3-4krt/vko ollut liikaa nuorelle ponille? Oma ruunani kun ei ole laihtunut pätkääkään, ruokaakin se saa niin vähän, että elää pelkällä pyhällä hengellä :D

emilia kirjoitti...

Meillä Torsti on pysynyt lähes vapaalla heinällä, yöksi annan kyllä minmimäärän, mutta päivisin tarhakaverin takia saa syödä vapaasti.. Niinpä liikuntaa on pakko olla enemmän ja meillä ollut 2x viikossa ajoa ja 2x muuta jotain "kevyempää". Nuo ajolenkit ollaan kävelty pitkiä matkoja, noin viittä kilometriä ja se on sopinut Torstille. Lisäksi se pääsee kerran viikossa juoksemaan liinaan meidän suokin kärryn perään, siinä tulee sitten enemmän ravia ja laukkaa. Lisäksi vielä kerran viikossa ollaan käyty ihan narun pääässä kävelyllä. Tämä on meillä toiminut ihan hyvin, eikä ole nuori poni rasittunut liikaa :)