lauantai 26. lokakuuta 2013

Uusia hankintoja

Tänä syksynä ostoslistalla on ollut kaikkea tosi kivaa, ja niin ihanan kallista. Ensimmäinen hankinta oli uusi satula Roopelle, ja päädyin lopulta täysin rungottomaan versioon. Meillähän oli sellainen kesällä testissä ja tykästyin siinä istumiseen. Tunne on vähän samanlainen kuin menisi ilman satulaa! Ulkonäöltään rungotomathan ovat vähän... outoja, mutta tämä on kyllä ollut oikea valinta meille. Roope muuttui ratsastettavuudeltaan ihan eri hevoseksi satulan vaihduttua.

Myös Torstille on ollut etsinnässä joku halpa ja yksinkertainen satula, jotta ihan pikkulapset voisivat vähän tukevammin ratsastaa sillä. Homma ei ole ollut helppo, koska Torsti on niin pieni. Tänään kuitenkin eräällä heppakirppiksellä silmiin osui shettisten lätkäsatula ja se onkin ehdottomasti paras tähän mennessä sovitetuista. Sopii juuri tarkoitukseen, siihenhän saa jalustimet ja siinä on tosi hyvä kauhukahva. Nyt kelpaa pikkuisten ratsastella! Samaiselta heppakirppikseltä löytyi Torstille vähän muutakin ;)

Syksy on siitä inhottavaa aikaa, ettei heppakuvia oikein saa. Ratsastuspaikat on vähän kortilla, mutta kohtahan tämä on jo ohi!

Roopen uusi satula [mukana tuli myös tuohon oma huopa]
Torstin lätkäsatula!

ihanan pienet ja PINKIT takasuojat <3
 en edes tiennyt, että tommosia tehdään noin pieninä :D

ja uudet riimut, varsakokoa :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitennii sydän suli :3

emilia kirjoitti...

haha :)

Bessie kirjoitti...

Minkä merkkinen tuo rungoton on :)?

emilia kirjoitti...

En tosiaan tiedä, ostin käytettynä mahdollisimman halvalla :D