maanantai 15. kesäkuuta 2015

Hyppyjä kotona

Päästiin kuin päästiinkiin tällä viikolla vähän hyppäämään, omilla vähän surkeilla esteillä ja pellolla, mutta parempi sekin kuin ei mitään! Jospa ensi viikolla päästäisiin johonkin ihan kunnolla menemään.

Roope oli todella väsynyt tuona päivänä jostain syystä ja oli vähän laiska, mutta hyppäsi kuitenkin hyvällä fiiliksellä. Vähän olisin kaivannut tietynlaista etenemistä enemmän, mutta eiköhän sekin sieltä taas löydy.

kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;-)


Aloitettiin ensimmäisenä menemään ristikkoa ravista ja laukasta molempiin suuntiin, vähän testailtiin miten se hyppääminen nyt taas menikään kun viimeksi esteitä oltiin nähty huhtikuun puolessa välissä, hups.

Siirryttiin sitten 60cm pystylle, joka oli Roopelle sopiva korkeus nyt, siitä mentiin yli helposti ja puhtaasti ja ponnistuspaikkakin löytyi kivasti muutaman lähellemenon jälkeen. Muutaman kerran otettiin hyppyjä 70cm pystylle, mutta väsymys taisi jo painaa ja se tiputettiin muutaman kerran, mutta hyvin Roope kuitenkin yritti. Lopuksi vielä muutama hyppy ristikolle ja sitten lopeteltiin.



6 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Haastoin siut! :D http://hartikanlahti.blogspot.fi/2015/08/22-liebster-award-haaste.html

Keskeneräiset kirjoitti...

Täälläkin on sama haaste. :D http://tahtivarma.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Etkö enää kirjoita blogia?

emilia kirjoitti...

Ounouu, teen joku päivä!

emilia kirjoitti...

Ja tämän myös :-)

emilia kirjoitti...

Nyt on taas herätty henkiin ;-)