keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Sportti Torsti


Torsti on ollut koko talven ahkerassa liikutuksessa kiitos liikuttajien ja näyttääkin jopa näin hienolta tällä hetkellä! Näin "hoikka" Torsti ei aikoihin olekaan ollut, eikä se nyt vieläkään mikään ihan laihin ole, mutta parempaan päin kuitenkin. Nyt vaan ahkeraa liikutusta myös kesän läpi niin ei pääsisi liikaa laitumellakaan lihoamaan :-)

Vertailuksi muutama kuva puolen vuoden ajalta:

maaliskuu 2015
Syyskuu 2014
Kesäkuu 2014

2 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Heei en tiiä muistatko kuka oon (sillon joskus Suorakan mätsäreissä pikasesti törmättiin kun olin tukkajumala Telman kanssa :D) mutta oon nyt terästäytynyt kuvaushommissa varsinkin kaluston parantelun myötä ja minuu kiinnostais joskus tulla kuvaamaan teitä jos keksittäis jotain kivaa. Se vaan että matkaa tulis jonkun verran (iteasiassa miulle tulis ajamista varmaan 4h moisen reissun takia :D) ja säästän vähän matkassa jos tulisin käymään samalla reissulla kun käyn porukoilla (joten todnäk sopivin päivä miulle olis joku sunnuntai tai sitten porukoille mennessä joku perjantai tai lauantai). Miltä kuulostais? Ihan jotain posetuskuvia ja ajokuvia vaikka :)

Kattelin, että siulla on kesä nyt aika kiireistä joten no panic voidaan hyvin siirtää sen verran pidemmälle että aikataulu käy siullekkin. Jos millään kiinnostaa niin blogin kautta löytyy yhteystietoja ja voidaan koettaa sovittaa aikatauluja :)

emilia kirjoitti...

Tervetuloa vaan, ei miulla niin kiirettä oo :-)