maanantai 8. kesäkuuta 2015

Selityksen makua


Hups, blogi on jäänyt vähän taka-alalle tässä kevään aikana ja nyt on kai pienten selitysten aika! Kevät on kulunut nimittäin nenä kiinni kirjassa, töiden loppuessa toukokuun alussa aloitin hirveän pääsykokeisiin lukemisen ja nyt on kaikki kokeet ohi ja paluun aika... ainakin pariksi viikoksi ennekuin aloitan työt viideksi viikoksi ja jatkan sieltä suoraan pariksi viikoksi Einolaan, huh kiirettä siis pitää!


Hepat on olleet nyt jo aika paljon laitumella, tosin ne on viihtyneet siellä yllättävän huonosti ja ovat olleet monena iltana portilla pyytämässä sisälle, niin ollaan toki otettu ne. Vasta muutamia öitä ovat siellä viettäneet, mutta ehkä tästä pikkuhiljaa.


Roopen kanssa ollaan treenattu epäonnistuneiden kisojen jälkeen ahkerasti koulua kotona, ja ollaan oikeastaan edistyttykin vähän. Yksi päivä tehtiin jopa ekat etuosakäännöksen alkeet vähän vahingossa ja väistötkin pikkuhiljaa alkaa luonnistua. Käynnissä ja ravissa alkaa löytyä jo vähän ryhtiäkin hommaan, mutta laukka on yhä niin kovin epätasapainoista, että siinä riittää vielä hommaa.. Hyppäämään tekisi kovasti mieli ja ehkäpä tällä viikolla vihdon päästäänkin!



Ponit on toimineet muutamia kertoja ratsuina ja jokunen kerta on ajettukin, ne on toki onneksi saaneet vähän liikuntaa tässä laitumelle eestaas kulkemisessa, kun matkaa tulee melkein kolme kilsaa yhteensä. Hemmo on vähän huolestuttavan huonossa kesäkarvassa vielä, pitänee sille antaa vähän vitamiinikuuria tässä, josko loputkin talvikarvat tippuisi!



Kuvat on otettu jo muutama viikko sitten :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Missä oot töissä? :-)

emilia kirjoitti...

Kiitos! Aloitan sellasessa lahjapaperiyrityksessä :-)