lauantai 13. kesäkuuta 2015

Roope 5v

Roope on nyt huhtikuun saikkuilun jälkeen ollut puolitoista kuukautta taas täydessä treenissä, joten oli aika napsaista siitäkin rakennekuvia, on nimittäin vähän kunto muuttunut tässä vähän ajan sisällä! Toki lihasta tarvitaan vielä lisää, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.




Miltä näyttää :-)?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hyvältä, mutta lihavahan tuo on. Toki teillä on taukoa takana, joten varmasti laihtuu treenin myötä :)

emilia kirjoitti...

Ja onhan se jo kuukaudessa laihtunutkin paljonkin, harmi, ettei ole mitään vertailukuvaa heittää muutaman kuukauden takaa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Paremmalta näyttää! Olen juuri liittynyt mukaan lukemaan (tosin anonyymisti kun ei ole Google-tiliä) ja jäin miettimään, onko Roope piekkari tai työsuunnan suomenhevonen? Se on rakenteeltaan jo vähän lyhyt ja pyöreä (ei pahalla) joka varmasti korostaa heti pientäkin mahan alkua. Minkä linjan sukua siinä on? :)

t. Uusi lukija

emilia kirjoitti...

Roope on virallisesti ihan perussuokki, sen isä on hyyyvin muhkea pienhevonen Serin Veka (kuviakin löytyy jostain blogin uumenista etsimällä;)) ja emä ravisukuinen suokki. Virallinen mittaus löytyy, kun Roope oli 3v ja silloin säkää oli 146cm, on varmaan siis kasvanut sen piekkarirajan yli :-( Ja kyllä, tuota hevosta ei varmaan ikinä saa näyttämään laihalta! Tervetuloa lukijaksi!