sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Uusi (vahinko)perheenjäsen: Liinu !


Ihan vahingossa tänään kaupungista kotiin palatessani istuin junassa eläinvaunussa pahvilaatikko sylissä. Ihan vahingossa olin saattanut eläinkaupasta napata mukaani pienenpienen pupun.. "Äitille joululahjaksi" ja täällähän tää miun huoneessa näyttää nyt majailevan.. No ei vaan, ihana ja pienihän tuo on ja sääliksi kävi. En yleensä todellakaan kannata eläinkauppoja, vaan mielummin kasvattajia, mutta tätä pupua olin käynyt siellä jo useaan kertaan katsomassa. Pakkohan se oli mukaan ottaa :3

LIINU
3/4 kääpiöluppaa, 1/4 leijonaharjasta
naaras
s. 18.8.2012


En tiedä muistaako jotkut lukijat, kun olen joskus aikoinaan kertonut Lilli-pupustani ? Liinu näyttää täsmälleen samalta kuin Lilli näytti.
Lilli oli kuitenkin kokonaan kääpiöluppa ja lyhytkarvainen, joten toivottavasti Liinulle kasvaa edes pieni leijonaharjastöyhtö :)

Lilli-pupu <3

Jatkossa taidan koittaa enemmän postailla myös pupujuttuja, Kepakin on niin kuvauksellinen ja Tiuhtille pitäisi saada enemmän aktiivisuutta :) Ja Liinuahan pitää tottakai seurata !

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Minulla ei muuten ole enää kuin neljä kania! :D

emilia kirjoitti...

Meillä on kolme joka on kyllä ennätys koskaan ja lisää ei tule :D !

Anonyymi kirjoitti...

Paljo tämmäne kani makso, itellekki kelpais noi söpö kanii ni :)

emilia kirjoitti...

Liinu maksoi neljäkymppiä, koska oli jo niin "vanha" myytäväksi eläinkaupassa. Normaali pupun hinta eläinkaupoissa on tietääkseni 60-80e. Suosittelen hankkimaan kasvattajalta, saat paremmin tietoa ja todennäköisesti myös halvemmalla :)