perjantai 14. joulukuuta 2012

Hehkutushehkutus

Kai sitä aina välillä saa omiaan kehua ? Nyt nimittäin on aihetta !

Maanantaina tehtiin Roopen kanssa maastakäsittelyjuttuja naruriimun kanssa ja vaikka nyt onkin kyseisen asian kanssa ollut luvattoman paljon taukoa, toimi orhi erittäin hyvin :) ! Ihan supertyytyväinen olin !

Tiistaina ohjasajoin Roopen ja jälleen toimiminen oli ihan huippulaadukasta! Käynnissä ajoin ensin ihan normaalisti takaa, vähän pysähdeltiin ja harjoiteltiin paikallaan seisomista. Lopuksi tehtiin ympyrää käynnissä ja ravissa, siis vähän samalla tyylillä kuin kahdella liinalla juoksuttaessa ? En osaa selittää, pitää joskus ottaa kuva :) Roope oli kuitenkin tosi rauhallinen ja toimiva !


Keskiviikkona Torstin vuoro ja ennen hämärää kiirehdittiin ajelulle. Käyntiä ollaan Torstin kanssa nyt menty oikeastaan, ihan kuntoa kohotellessa. Ollaan myös menty ilman kuolaimia, koska Torstin suitset ovat epäsopivat eikä sopivia kuolaimiakaan ole. Poni on toiminut kuitenkin erittäin hyvin kaikesta huolimatta :) ! Otetaan lenkillä aina myös pätkiä ravia ja yleensä yksi laukka ja Torsti on aivan innoissaan.

Torstaina sitten ajoin Roopella käyntilenkin kärryillä. Oli jo vähän hämärää, tuuli ja satoi lunta, joten olin varma että Roope olisi edes hieman säpsyllä päällä. Se taisi kyllä olla vain kuski joka säpsähteli, kun lumia tippui puista tai oksa rasahti... Roope oli oikein mallikas ja kävelikin nätisti :)

Huomenna sitten tarkoitus ehtiä ajaa molemmat aamusella, josko saisin muutaman uuden kuvankin.


Tykkäättekö tälläisistä ihan perus kuulumispostauksista :) ?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ise ainakin tykkään, on muute tosi kiva seurata tätä sun blogii :)
T: Innokas lukija :--)

emilia kirjoitti...

Kiitoskiitos:)