maanantai 17. joulukuuta 2012

Fiksu orhi lenkillä

Viikonlopun lomailun jälkeen valjastin Roopen kärryjen eteen. Ensimmäistä kertaa jätettiin sekki pois ! Vähän pelotti lähteä pihasta virtaa keränneellä hevosella vieläpä uudenlaisen varustuksen kanssa, mutta Roopepa toimi taas erittäin mallikkaasti :). Ensimmäisten ravipöllöilyjen jälkeen tahti muuttui tasaiseksi hölkäksi ja pysyi sellaisena sen neljän kilometrin matkan mikä mentiin. Käytiin ihan uudessa paikassakin kääntymässä, eikä Roope ollu mikseenkään.

Kotimatkalla takaa tulikin koulubussi, siis sellainen pikkubussi. Miulla sydän jätti siinä vaiheessa muutaman lyönnin välistä, koska Roopen kanssa ollaan ehditty kärryillä kohdata tasan yksi auto ja sekin edestäpäin. Ainoana vaihtoehtona parkkeerattiin Roopen kanssa puskan puolelle, että bussi mahtuu kapealla tiellä ohi. Bussi hujahti ohi eikä Roope korvaansa heilauttanut. Seisoskeltiin viitisen minuuttia sitten siinä aloillamme ja odotimme että bussi tulee samaa reittiä vielä takaisinkin. Taas täysin samanlainen reaktio fiksulta orhilta ja omistaja meinasi jälleen haljeta ylpeydestä ! Turhaa siis olen jännittänyt näitä kulkuneuvojen kohtaamisia :)

Huomenna sitten yritän ehtiä tehdä jotain Torstiponin kanssa :)

jättitassupupu äitin sylissä :)
Liinu on kotiutunut paremmin kuin hyvin ! Eilisilta meni vielä ihmetellessä ja yö vähän pyöriessä (ja miulla sen takia valvoessa..) mutta tänään on ollut jo rauhallista. Tai siis, "rauhallista" kun vauvapupu vetää rallia saaden matot ryttyyn.. Liinu on sulattanut jo kaikkien sydämen vaikkei sitä ihan lämmöllä otettukkaan vastaan täällä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö oot ruunaamassa roopea?

emilia kirjoitti...

todennäköisesti heti kun saan rahat kasaan, mutta opiskelijabudjetilla ei ihan heti pysty 500e maksamaan.. Saattaa siis jäädä ensi talveenkin :p